رضا صحراگرد اظهار کرد: رانندگان خودروهای باری مانند انواع کامیون، کامیونت یا وانتبار برای حمل بار نیازمند کارت هوشمند رانندگان باری هستند.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف اجراییکردن کارت هوشمند، متمایز کردن رانندگان حرفهای و غیرحرفهای است، گفت: کارت هوشمند برای رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی بین شهری به عنوان مدرک شناسایی و مجوز فعالیت رانندگان در بخش حمل و نقل جادهای محسوب میشود.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان رضوی ادامه داد: رانندگان خودروهای مسافربری مانند اتوبوس، مینیبوس و ماشینهای کرایه سواری نیز نیازمند گرفتن کارت هوشمند رانندگان مسافری هستند.
صحراگرد بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۷۹۷ راننده جدید در خراسان رضوی توانستهاند کارت هوشمند رانندگی دریافت کنند.
وی با بیان اینکه در بخش مسافر از ابتدای سال تاکنون ۱۲۱ ناوگان مسافری جدید کارت هوشمند دریافت کردهاند، اضافه کرد: بر این اساس در زمان مذکور ۱۵۳۰ ناوگان باری نیز برای دریافت کارت هوشمند اقدام و کارت مورد نظر را دریافت کردند.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان رضوی در خصوص کارت هوشمند وانتبارها نیز خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۳ راننده وانتبار جدید و ۲۰۹ ناوگان وانتبار جدید از ابتدای سال توانستهاند کارت هوشمند مربوطه را دریافت کنند. همچنین تعداد کارتهای تمدید شده طی سال جاری ۳۴ هزار و ۶۶۱ کارت هوشمند بوده است.
صحراگرد یادآور شد: براساس دستورالعمل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در حال حاضر صدور کارت هوشمند رانندگان و ناوگان صرفاً از طریق سامانه mojavez.ir و تمدید کارت هوشمند رانندگان از طریق smartcard.rmto.ir صورت میگیرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان رضوی، رانندگان، شرکتهای حملونقل و همشهریان میتوانند شکایات و نارضایتی خود را از طریق سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راهها، اطلاع دهند تا در کمیسیونهای مربوطه به تخلفات رسیدگی شود.
انتهای پیام