در کارگاهی دیگر دختری زیبارو یکی دیگر از زندانیان بند نسوان، فردی که زندان را انتهای زندگی خود میدانست اینک با کار در کارگاه تولیدی زندان، رجهای فرش زندگیش را برای آینده گره میزد.
مصنوعات زیبای چوبی، از دیگر هنرهای محکومین زندان مرکزی ارومیه بود که با دستهای خشن مردانهشان به ظرافت گل، آثار زیبایی را خلق کرده بودند.
کارگاههای مختلف در ندامتگاهها توانستند شرایط سخت حبس را تغییر دهند تغییری که زندانیان را توانمند ساخته است.
زندانیان در واحدهای تولیدی مستقر در زندان مرکزی براساس استاد - شاگردی کار یاد میگیرند و دستمزد دریافت میکنند.
طبق گفته مدیرکل زندانهای آذربایجان غربی در حدود ۳۰۰۶ نفر از محکومین در واحدهای تولیدی مولد و مشغول به کار هستند.
اشتغالزایی برای ۲۰۶۰ زندانی در آذربایجان غربی
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: ۲هزار و ۶۰ زندانی دارای شرایط اشتغال، در کارگاهها و واحدهای تولیدی داخل و خارج از زندان استان مشغول به کار هستند.
ناصر عتباتی در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه که در سالن امامت دادگستری برگزار شد با اشاره به اهمیت حفظ و ایجاد اشتغال افزود: طی سال گذشته ۸ هزار فرصت شغلی در استان حفظ یا ایجاد شده است.
حل و فصل مشکل ۳۴ واحد تولیدی
دادستان مرکز استان آذربایجان غربی نیز گفت: بیش از ۱۲۰۰ نفر از محکومین در ۹۴ واحد تولیدی خارج از زندان در استان مشغول بکار هستند.
حسین مجیدی در حاشیه بازدید از یکی از واحدهای تولیدی ارومیه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه یکی از سیاستهای قطعی دستگاه قضایی در راستای منویات رهبری حمایت از واحدهای تولیدی است، افزود: تفکر و سیاست دستگاه قضایی علاوه بر حمایت از سرمایهگذاران و واحدهای تولیدی، استفاده از ظرفیت واحدهای تولیدی در حوزه پیشگیری از وقوع جرم و اصلاح و تربیت محکومین زندانی است.
وی با بیان اینکه اشتغالزایی یکی از مواردی که میتواند در اصلاح محکومین موثر باشد، گفت: امسال ۱۲ جلسه حمایت از سرمایهگذاری در استان برگزار و ۹۹ مصوبه، تصویب شد و مشکل ۳۴ واحد تولیدی حل و فصل شده است.
دادستان ارومیه خاطر نشان کرد: طی ۶ ماهه اول امسال شغل ۱۵۰۰ نفر در استان تثبیت و یا برای آنها ایجاد اشتغال شده است.
فعالیت ۵ کارگاه تولیدی در زندان مرکزی ارومیه/ اشتغال ۲۷۰ زندانی
فتحی، مدیرکل زندانهای آذربایجان غربی نیز در حاشیه بازدید از کارگاههای تولیدی در زندان مرکزی ارومیه با اشاره به فعالیت ۵ کارگاه اشتغالزایی با عناوین قالی بافی، مبلسازی، تولید پیراهن، مصنوعات چوبی، دستکش و بستهبندی در زندان مرکزی استان افزود: ۲۷۰ نفر در این کارگاهها مشغول بهکار هستند.
وی یادآور شد: در استان، ۳۰۰۶ نفر از محکومین استان مولد و درآمدزا هستند که ۴۰ میلیارد تومان از طریق بنیاد تعاون به آنها پرداخت شده است.
مدیرکل زندانهای استان ادامه داد: ۱۸۰۰ نفر به صورت رأی باز در واحدهای تولیدی استان مشغول بهکار هستند.
وی با اشاره به اهمیت توانمندسازی زندانیان افزود: توانمندسازی گروههای هدف برای خانوادههایشان و جامعه از اهداف دستگاه قضایی است.
به گزارش ایسنا، اصلاح و تربیت، مهارت آموزی و توانمندسازی در بند هدف از ایجاد این کارگاهها است. کارگاههایی که افرادی متنبه را مولد تربیت میکنند تا پس از گذران دوران محکومیت، فردی توانمند به جامعه تحویل دهد.
انتهای پیام