حسین اسدی با اعلام این خبر افزود: باتوجه به شرایط موجود در حوزه وضعیت منابع آبی سطحی و زیرزمینی در استان، برنامه ریزی لازم برای حفظ و صیانت از منابع آبی به منظور امکان بهره برداری برای مصارف شرب، صنعت و کشاورزی در دستور کار شرکت آب منطقهای استان قرار گرفته است.
وی ادامه داد: به منظور اینکه کشاورزان به صورت بهینه از منابع آبهای سطحی و زیرزمینی استفاده کنند مقرر شد در پاییز و زمستان که کشاورزان به آب برای کشاورزی نیازی ندارند بهره برداری از چاه های کشاورزی همچنین استخرهای دو منظوره پرورش ماهی بعد از ۲۰ آبانماه ۱۴۰۳ تا پایان سال جاری متوقف شود.
اسدی گفت: هدف ما در برنامه ریزی این است که از این آب به نحو بهینه استفاده کنیم بنابراین از کشاورزان درخواست میشود در این راستا همکاری کنند و چاههای آب را از مدار خارج کنند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی جاری شدن آب در رودخانههای قره چای و قمرود، رعایت مسائل زیست محیطی، تقویت سفره های آب زیرزمینی و ذخیره رواناب ها در پشت سدها را از دیگر اهداف این طرح دانست.
اسدی با اشاره به اینکه از ۱۰ هزار و ۳۰۰ حلقه چاه استان، حدود هفت هزار و ۱۱۲ حلقه، چاه کشاورزی است که از طریق طرح مدیریت توأمان آب و برق رصد می شوند، افزود: خاموش این چاه ها با هماهنگی شرکت توزیع نیروی برق و با توجه به اجرای طرح مدیریت توأمان آب و برق انجام میشود.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی آب منطقه ای استان مرکزی، وی در پایان ضمن قدردانی از همراهی کشاورزان از تمامی بهرهبرداران و شهروندان خواست با تعامل و آگاهی و مصرف بهینه در تمامی بخشها همچنان این شرکت را در بحث مدیریت منابع آبی یاری کنند.
انتهای پیام