محمد اکرم هودیانی در گفت وگو با ایسنا، افزود: با توجه به میانگین برداشت محصول کنجد مزارع شهرستان که در هر هکتار حدود یک تن است، ۴۵۰ تن کنجد در بمپور تولید و به مقصد کارخانههای روغن کشی و صنایع غذایی کشور حمل شود.
هودیانی گفت: به منظور خودکفایی کشور در تامین دانه های روغنی، افزایش بهره وری در تولید، بالابردن راندمان مصرف آب و درآمدزایی کشاورزان، امسال سطح زیر کشت کنجد در بمپور، بیش از ۵۰ درصد افزایش داشته است.
وی مقاوم بودن به خشکی و نیاز آبی کم، زودرس بودن و درآمدزایی بالای دانه روغنی کنجد را موجب ترغیب کشاورزان بمپوری برای افزایش سطح زیر کشت آن برشمرد.
مدیر جهادکشاورزی بمپور تصریح کرد: دانههای روغنی کنجد در بمپور در ماههای تیر و مرداد کشت و برداشت آن از اواخر آبان آغاز و تا پایان آذرماه ادامه دارد.
انتهای پیام