مدیر بیمارستان سوانح سوختگی یزد مطرح کرد

هزینه‌های درمان سوانح سوختگی بی‌بهره از پوشش بیمه‌های تکمیلی

مدیر بیمارستان سوانح سوختگی شهدای محراب یزد ضمن اشاره به شیوع ۸ برابری سوانح سوختگی‌ در ایران، شدت سوختگی حدود ۲۰ درصد از مراجعان این مرکز را بالای ۶۰ درصد اعلام کرد و گفت: متاسفانه عدم پوشش بیمه‌های تکمیلی از هزینه درمان این نوع سوانح، بیماران را با مشکل جدی مواجه می‌کند.

دکتر «مسلم حیدری پور» در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد: مطابق آمارهای موجود از مجموع سوختگی‌های یک سال اخیر در استان یزد، ۷۰ درصد افراد دچار سوختگی مرد و ۳۰ درصد زن بوده و بیشترین عامل سوختگی در استان، از نوع حرارتی به ویژه سوختگی با شعله آتش اعلام شده است.

وی با اشاره به این که تقریباً ۶۸ درصد سوختگی‌ها در استان، در داخل منزل اتفاق می‌افتد، اضافه کرد: مایعات داغ، الکتریسیته، آفتاب سوختگی و سوختگی با مواد شیمیایی از عوامل دیگر شایع سوختگی در استان یزد هستند.

مدیر بیمارستان شهدای محراب ضمن بیان این که طی سال گذشته ۵۳ درصد از مراجعات مربوط به سوختگی‌ در این مرکز دارای شدت سوختگی زیر ۳۰ درصد بودند، گفت: البته هشت درصد از مراجعان  دچار سوختگی بین ۳۰ تا ۶۰ درصد و ۱۹ درصد از آنها نیز از شدت سوختگی بالای ۶۰ درصد رنج می‌بردند.

وی با اشاره به این که طول اقامت بیماران در بیمارستان سوانح سوختگی زیاد است، خاطرنشان کرد: هزینه‌های درمان بیماران سوختگی در بیمارستان‌ها بالاست و متاسفانه بیمه‌های تکمیلی برخی از عوارض سوختگی‌ها مانند زیبایی را پوشش نمی‌دهند.

دکتر حیدری‌پور در همین رابطه اظهار کرد: بسیاری از مردم از هزینه‌های درمان سوختگی آگاهی لازم را ندارند و عموماً بعد از ترخیص با مشکلاتی مواجه می‌شوند.

وی با اشاره به این که در برخی از مواقع عوارض ناشی از سوختگی بدتر و حتی بیشتر از خود سوختگی برای بیمار است، گفت: آمار بالای سوختگی در آقایان و در محدوده سنی مولد، علاوه بر از دست رفتن نیروی فعال جامعه، باعث تحمیل هزینه‌های مادی و معنوی ناشی از کارافتادگی خواهد شد.

مدیر بیمارستان شهدای محراب یزد عنوان کرد: با توجه به آمار نگران‌کننده حوادث سوختگی در منازل به ویژه سوختگی ناشی از وسایل گازسوز، لزوم مراقبت و بازدید دوره‌ای از این سیستم‌ها بیش از پیش احساس می‌شود.

حیدری پور از شیوع هشت برابری سوختگی‌ها در ایران خبر داد و تأکید کرد: این مسئله نشان‌دهنده ضرورت توجه بیشتر به اصول پیشگیری از سوختگی‌ها و رعایت استانداردهای ایمنی در منازل و ساختمان‌هاست.

وی همچنین بر اهمیت رعایت استانداردهای ایمنی در مراکز صنعتی، کارخانه‌ها و معادن نیز تاکید کرد و افزود: کنترل ایمنی تجهیزات و ساختمان‌ها در این اماکن می‌تواند به طور قابل‌ملاحظه‌ای از بروز سوختگی ناشی از حوادث صنعتی جلوگیری کند.

این مسئول همچنین به موضوع اتباع خارجی مراجعه‌کننده به این بیمارستان‌ اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، ۱۵ درصد از مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌ را اتباع خارجی تشکیل می‌دهند که معمولاً با سوختگی‌های شدید مواجه هستند.

وی افزود: این امر به دلیل نبود پوشش بیمه‌ای و وضعیت مالی نامناسب این افراد، هزینه‌های زیادی را بر بیمارستان‌ تحمیل می‌کند.

دکتر حیدری‌پور در پایان نیز اظهار کرد: پرسنل بیمارستان و خصوصاً پرستاران و پزشکان، خدمات و زحمات زیادی برای بیماران بخش سوختگی انجام می‌دهند و با توجه به شرایط روحی که در بیمارستان دارند، باید مورد توجه بیشتری از سوی مسئولان قرار گیرند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۲ آبان ۱۴۰۳ / ۰۸:۲۹
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1403082216015
  • خبرنگار : 50592