عباسرضا حیدری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه توجه به نزدیک شدن فصل بارندگی، شهرداری برنامههایی برای مدیریت بحران در مواقع بارش پیشبینی کرده است، اظهار کرد: این برنامهها شامل بررسی و تعمیرات لازم در شبکه فاضلاب، لایروبی کانالها و جویها، رفع انسداد کانالها و زهکشیها و تجهیز نیروهای امدادی به ابزار و تجهیزات مناسب است.
وی با بیان اینکه پرسنل شهرداری در بخشهای مختلف به صورت ۲۴ ساعته آماده هستند تا در صورت وقوع حادثه به سرعت وارد عمل شوند، افزود: قبل از آغاز بارشها نیز تلاش کردیم با بهسازی و گسترش کانالهای دفع آبهای سطحی میزان آبگرفتگی و آسیبهای ناشی از بارش را به حداقل برسانیم.
شهردار ابهر با اشاره به نقش موثر شهروندان در مدیریت بحران، ادامه داد: از شهروندان میخواهیم تا در هنگام بارشهای شدید از تردد غیرضروری در معابر خودداری کنند و اگر در معرض خطر قرار دارند به مناطق امنتر پناه ببرند. همچنین، لطفاً توجه داشته باشند که از ریختن زباله در کانالهای آب خودداری کنند، زیرا این کار باعث انسداد و تشدید مشکلات آبگرفتگی میشود.
حیدری با تاکید بر اینکه شهرداری همواره آماده خدمترسانی به شهروندان هستیم، اذعان کرد: امیدواریم با همکاری مردم و تلاشهای شهرداری بتوانیم فصل بارندگی را بدون مشکل پشت سر بگذاریم.
وی با توضیح اینکه دپو کردن کیسههای ماسه در سطح شهر به خصوص در مناطق با احتمال بارندگی شدید و سیلاب، یکی از اقداماتی است که شهرداریها برای مدیریت بحران و کاهش آسیبها انجام میدهند که در شهرداری ابهر نیز نسبت به این کار اقدام شده است، افزود: دپو کیسههای ماسه در نقاط مختلف شهر بهویژه در مناطق در معرض خطر سیلاب، برای ایجاد سدهای ماسهای اضطراری و جلوگیری از نفوذ و گسترش آب در زمان بارندگی شدید به کار میرود. این کار باعث میشود که آب وارد خیابانها، محلهها و ساختمانها نشود و از آسیبهای احتمالی جلوگیری شود.
شهردار ابهر با اشاره به اینکه کیسههای ماسهای به جلوگیری از جاری شدن آب در سطح خیابانها و محلهها کمک میکنند، خاطرنشان کرد: ایجاد موانع ماسهای میتواند از ورود آب به ساختمانها و آسیب به وسایل مردم جلوگیری کند که این امر کاهش آسیبها به اموال عمومی و خصوصی را در پی دارد.
انتهای پیام