جعفر مردانی امروز، ۲۱ آبانماه در آیین معارفه خود به عنوان استاندار چهارمحالوبختیاری با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل(ره) و شهدای والامقام و با اشاره به اینکه توفیق خدمتگزاری به مردم عزیز، فهیم، ولایتمدار و متدین استان را پیدا کردم، اظهار کرد: امیدوارم خداوند متعال توفیق دهد تا رسم خدمت را به خوبی به جا بیاوریم و بر خود لازم میدانم از حُسن اعتماد در سپردن این مسئولیت تشکر کنم.
استاندار جدید چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بنده با خوشی و ناخوشی، رشادتها و پایمردیهای این مردم آشنا هستم و با گوشت و پوست و استخوان خود مسائل و مشکلات را تجربه کردهام، افزود: مردم این استان را برادران و خواهران دینی خود میدانم چرا که این مردم شایسته و سزاوار خدمت هستند.
مردانی با اشاره به اینکه در پرتو وفاق ملی درصدد رقم زدن فصل نوینی از خدمتگذاری هستیم، بیان کرد: اجماع میان آحاد مردم، نخبگان و فرهیختگان و آحاد ملت میتواند موجب توسعه استان شود.
وی با بیان اینکه در این میان رسانهها میتوانند به عنوان حلقه واسط نقشآفرینی بیبدیل داشته باشند، گفت: در صدد خواهیم بود ارتباطات یکسویه و بالا به پایین را تبدیل به پلی برای رجوع به مردم قرار دهیم.
استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: بدون شک اجماع نخبگانی میتواند راهی برای برون رفت از تمامی بحرانها و چالشهای فرا روی مسئولان استان جهت خدمترسانی باشد.
وی تاکید کرد: حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و زیستمحیطی جز از طریق رجوع به نظرات کارشناسان و نخبگان شدنی نیست.
مردانی گفت: بهرهمندی از خرد جمعی نخبگانی را سرلوحه کار قرار داده و در تمام امور و برنامهها اینها را ملاک عمل قرار خواهیم داد.
وی تاکید کرد: چهارمحال و بختیاری دارای پتانسیلها، ظرفیتها، توانمندیها و در مقابل مسائل، مشکلات و چالشهایی دارد که نگاه علمی به آنها میتواند موجب توسعه شود.
مردانی در خصوص ظرفیتهای چهارمحال و بختیاری، یادآور شد: فرهنگ غنی، برخورداری از موقعیتهای کاربردی در کریدورهای ارتباطی بین استانهای مرکزی و غرب با بنادر جنوب، بهرهمندی از ارتفاع و آبوهوای پاک و سالم، قطب تولید بادام و ظرفیتهای ویژه در بخش کشاورزی و گیاهان دارویی از جمله بزرگترین ظرفیتهای این استان است.
وی با اشاره به وجود انبوه پروژههای نیمه تمام که اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژهها حدود ۵۰ همت است، تصریح کرد: برنامه مدیریت ارشد استان در دولت چهاردهم برنامه جامع بهرهوری و اقتصاد مقاومتی است که در دستور کار قرار میگیرد.
مردانی در خصوص محورهای پیشرو بیان کرد: اقتصاد کلان و برنامهریزی برای توسعه استان، جمعآوری آمار اقتصادی و عمرانی استان، شهرستان و بخشها جهت برنامهریزی صحیح، تعیین بخشهای پیشران و موثر در توسعه استان و شهرستانها مطابق ظرفیتهای موجود، ساماندهی و اولویتبندی طرحهای اقتصادی و عمرانی نیمه تمام جهت تکمیل، با استفاده از ظرفیتهای منابع ملی و استانی و مولدسازی از جمله برنامههایی است که در دستور کار قرار میگیرد.
وی به تشکیل کمیته مشارکت عمومی و خصوصی اشاره و خاطرنشان کرد: عدالت در توسعه متوازن درون شهرستانها براساس شاخصها در همه بخشها، تشکیل کمیته جهت بازنگری فرآیندها، صدور مجوزات واحدهای صنعتی و گردشگری با استفاده از نظرات صاحبنظران انجام خواهد شد.
انتهای پیام