محمد محمدی، دوشنبه، ۲۱ آبان ماه، در نشست خبری اظهار کرد: مردم این شهر نجابت دارند، فاز چهار این شهر به سمت اسکو تابلوی ورودی نداشت و با جایگذاری تابلو، مردم این شهر با کوچکترین اقدام خوشحال شدند.
وی با بیان اینکه زیرساختهای این شهر باید از قبل آماده میشد، افزود: اینکه اکنون نیازهای ابتدایی مردم را برآورده کنیم جای تأسف دارد. جمعیت این شهر باید برای درخواستهای اولیه به تبریز یا شهرهای همجوار مراجعه کنند.
وی ادامه داد: در این شهر بلند مرتبه سازی انجام میشود اما از حوزهی ایمنی و آتش نشانی ضعیف است. سال ۱۳۹۲ قراردادی با پرداخت سه میلیارد تومان هزینه برای خریداری ماشین نردبان آتش نشانی منعقد شده بود که بنابه دلایلی تا کنون ابتر مانده است و با پیگیری استاندار شهید این موضوع دوباره فعال شد.
محمدی گفت: بعد از پیگیری ما این هزینه بروزرسانی شده و به ۱۴ میلیارد تومان رسید درحال حاضر قیمت این ماشین ۷۰ میلیارد تومان است که در شش ماهه دوم سال این نردبان برای شهر احیا خواهد شد.
شهردار شهر سهند با بیان اینکه برای پنج اتوبوس و ۱۰ ون تاکسی ۶۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است، خاطرنشان کرد: خط کشی معابر نیز به مبلغ ۱۵ میلیارد تومان انجام شده است.
وی با بیان اینکه در این شهر فقط تاکسیهای بین شهری وجود دارد و در داخل شهر تاکسی وجود نداشته و فقط خودروهای شخصی تردد میکنند، افزود: ۱۵ تاکسی بین شهری برای حمل و نقل عمومی واگذار شده، تا پایان سال مقرر شده تا در حوزه حمل و نقل عمومی اقداماتی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه ۱۲۴ تاکسی کمکی با شهرداری همکاری میکنند، گفت: ۱۶۰ وسیلهی نقلیه برای سرویس مدارس شهر مجوز دریافت کردهاند.
محمدی بیان کرد: ۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان قیر رایانهای برای این شهر گرفته شده و در مجموع با هزینه ۲۰ میلیارد تومان آسفالت ریزی اساسی صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه فاز چهار یکی از محرومترین فازهای این شهر است، اظهار کرد: بازارچهای در این فاز با مبلغ قراردادی سه میلیارد تومان احداث خواهد شد.
وی افزود: ۳۰۰۰ متر سایت برای نگهداری سگهای بلاصاحب با مبلغ ۶۵ میلیارد ریال احداث خواهد شد.
وی با بیان اینکه ۹ سرویس بهداشتی و نماز خانه با اعتبار ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در حال احداث است، ادامه داد: عملیات اجرایی چمن مصنوعی در این شهر با مبلغ ۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان آغاز خواهد شد که تا دوماه دیگر مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
شهردار شهر سهند به بودجه شهرداری اشاره کرد و گفت: سال گذشته بودجه شهر سهند ۲۰۰ میلیارد تومان بود که امسال با افزایش ۲۱۵ درصدی به ۴۵۰ میلیارد تومان رسیده و ۳۵۰ میلیارد آن تا کنون تحقق یافته است.
محمدی افزود: سال گذشته شهرداری ۸۳ میلیارد تومان درآمد داشت و امسال تا آبان ماه ۱۵۰ میلیارد تومان درآمد داشته است.
وی با بیان اینکه در حق شهر سهند بابت ارزش افزوده اجحاف میشود، گفت: دومین شهر پر جمعیت استان شهر سهند است ول آمار دقیقی از جمعیت این شهر گرفته نشده است.
شهردار شهر سهند ادامه داد: شرکت عمران سهند ۲۲ میلیارد تومان بدهی برای شهرداری دارد که قول داده تا هفته آینده پرداخت کند.
وی با بیان اینکه در حوزه خدمات شهری ماشین آلات فرسوده بودند، خاطر نشان کرد: با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان یک دستگاه زباله کش و جاروب از تراکتورسازی تهیه شده که با تغییر وضعیت تا دو ماه آینده به شهرداری تحویل داده خواهد شد.
محمدی ادامه داد: یکی از مشکلات در حوزه فضای سبز عدم اجرای شبکه آب خام و قطرهای است. این شهر از سرانه فضای سبز فقیری برخوردار است.
وی با بیان اینکه شهرداری سهند از لحاظ مالی وضعیت خوبی دارد اما اگر امروز به درآمدهای پایدار فکر نکنیم در آینده یکی از معضلات استان شهر سهند خواهد بود، اظهار کرد: ۱۶ آبان ماه چهار فاز شهر جهت یکپارچگی مدیریت شهری تحویل شهرداری شد، مردم شهر از دوگانگی مدیریتی رهایی یافتند که این شهر پس از تحویل فازها در زمرهی شهرهای کشور قرار گرفته است.
در ادامه خبرنگاران از خدمات شهرداری بازدید کردند.
۹
انتهای پیام