سعید جاودان سیرت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج روز دوشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۳ در این جشن گفت: دانشجویان جوان و با انگیزه در کشور، ستارگان درخشان آسمان هستند و جنبشهای دانشجویی با پیشینه ضد استکباری و ضد استبدادی در تاریخ فراز و نشیب جمهوری اسلامی ثبت و ضبط شدهاند.
وی با بیان اینکه دانشجو را باید در عرصه بین المللی محک زد، افزود: دانشجویان مذهب شهادت، ایثار، صداقت و سرعت عمل بوده و هستند و در تاریخ جنگ تحمیلی و ویروس کووید۱۹ حضور ارزشمند جامعه دانشجویی خود را به خوبی نشان داد که نشانگر رشد بالندگی علم بوده است.
جاودان سیرت با بیان اینکه دانشجو یک روشنفکر تمام عیار و یک دلسوز برای نظام مقدس جمهوری اسلامی است، اظهارکرد: منظومه فکری جامعه دانشجویی با نگاه عالمانه ای که به جامعه دارد و با کار و تلاش فراوان درصدد پیشرفت علم و دست یافتن به قلمروهای علمی در همه دنیا است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: بدنه دانشجویی، مجموعه ای دلسوز، مشوق، مهربان، خوش طبع و شیرین زبان و مجموعه ای ازعدالتها و آزاد اندیشی است که با این ویژگیهای ارزشمند، انتظارات متعددی از دانشجویان می رود.
جاودان سیرت با بیان اینکه فراگیری علم و دانش و تولید علم و ورود به مرزهای دانش با مطالعه، تفکر، اندیشه، سنجش کار و تلاش و استفاده از تحلیل عالمانه محقق می شود، تصریح کرد: دانشجو باید به اندازهای در علم پیشرفت کند که دیگر کشورها فارسی زبان از دانشجویان ما یاد بگیرند.
وی با اشاره به اینکه جامعه دانشجویی با ایجاد یک جنبش، مسیر ارتقاء تفکرات و ارزشهای اسلامی را به وجود می آورند، ادامه داد: دانشجو باید در مورد ریزترین پدیدههای سیاسی تفکر کنند و از قدرت تحلیل سیاسی برخوردار باشند اما از سیاست زدگی و سیاست بازی فاصله بگیرند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: جامعه دانشجویی محل جوشش و بعد آرمانگرانی و آرمان خواهی است که این دو نیازمند بالا بردن سطح شناخت در بدنه دانشجویی است که توجه به تهذیب نفس، وجود برنامه های ورزشی و انس با قرآن از دیگر پارامترهایی است که باید در جامعه دانشجویی مورد توجه قرار گیرد.
جاودان سیرت با بیان اینکه ما در یک برهه تاریخی برای شکوفایی و توسعه شاخصههای حوزه سلامت قرار داریم، تصریح کرد: در استان با وجود حضرت آیت الله حسینی نماینده ولی فقیه در استان که توجه ویژه ای به حوزه سلامت دارند و همچنین با حضور استاندار توانا به عنوان نماینده دولت و با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی که در این برهه از زمان به عنوان نگین نورافشان در قانونگذاری استان و در کمیسیونهای مختلف حضور دارند، امید داریم که باعث ارتقای کیفی و کمی در حوزه سلامت شوند.
وی افزود: یقین داریم این مجموعه پتانسیل کافی برای ارتقا حوزه سلامت را دارا است و شاهد تحول چشمگیر در آینده خواهیم بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به برخی حواشی پیرامون این دانشگاه گفت: با وجود تلاشهای انجام شده در این سالها ما مظلوم واقع شدهایم و کاش ما را با عملکردمان قضاوت میکردند. نظام سلامت و سلامت مردم خط قرمز دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد است و نظام سلامت و سلامت مردم قمار نیست.
جاودان سیرت تأکید کرد: بعضی فعالیت ها در فضای رسانهای استان کهگیلویه و بویراحمد اقداماتی غیرمنصفانه هستند؛ و ما انتظار دایرم انچه که حق این جامعه است به آن پرداخته شود، اما نباید اینگونه باشد که برای رسیدن به قدرت و صندلی ریاست غیرمنصفانه بتازیم و مسائلی را مطرح کنیم که با واقعیت همخوانی ندارد.
وی اظهار کرد: ضمن باورمندی به تعامل با نمایندگان محترم، فهیم، جهان دیده، سرد و گرم چشیده، نیک و بد آزموده مجلس شورای اسلامی تمام تلاش خود را کرده ایم که در گذشته و حال استقلال دانشگاه را حفظ کنیم و بر اساس شایستگیف درایت و تدبیر امورات را اداره کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: ما جامعه سلامت که در دوران کرونا با اقتدار در کنار مردمش بود و تلاش کرده که امنیت سلامتی را به جامعه برگرداند مورد کم لطفی قرار نگیرد و حق ایجاب میکند ما را با عملکردمان قضاوت کنند.
جاودانسیرت تصریح کرد: تعداد دانشمندان استانی جزء یک درصد دانشمندان برتر دنیا از ۲ نفر به سه نفر رسید و دو درصد دانشمندان برتر دنیا به ۲ نفر افزایش یافت.
وی عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ بیش از ۶۰ پروژه در حوزههای مختلف دانشگاه فعال بوده و۴۰ پروژه به بهرهبرداری رسیده است. مجوز بیمارستان ۹۶ تختخوابی برای بیماران سرطانی گرفته شد، افزون بر ۵۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی در حوزههای مختلف سلامت از وزارت بهداشت گرفتیم.
همچنین حجت الاسلام و المسلمین جابری، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نیز گفت: به دانشجویان عزیز توصیه می کنم مهمترین آفت در دوران دانشجویی جوگیری است. برخی دانشجویان وقتی به خانه برمیگردند خانوادههایشان آنها را نمیشناسند چون به فرد دیگری بدل شدهاند.
وی با بیان اینکه وطن هتل نیست که بعد از فارغ التحصیلی به دیگر کشورها بروید، افزود: عِرق ملی داشته باشید اگر با عِرق ملی گام بردارید به شما افتخار میکنند. همچنین محیط دانشگاه محیط درس است، مراقب باشید از درس غافل و آلوده به مسائل غیردرسی نشوید.
حجت الاسلام و المسلمین جابری اظهارکرد: علم باید مهد تمدن و فرهنگ باشد، علم باید با اخلاق و معنویت شکوفا شود و اگر در کنار علم معنویات و اخلاق نبود به جای اینکه علم آرامبخش باشد مهد توسعه و وحدت باشد، خشونت، رنج و استرس را به همراه دارد.
آیت الله سید نصیر حسینی، نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج نیز گفت: توقعی که ما از شما دانشجویان داریم آن است دانشگاه علاوه بر مهد پیشرفت علمی، مهد پیشرفت اخلاق و فرهنگ در جامعه باشد همانگونه که تعالی در علم شکل میگیرد تعالی اخلاقی هم شکل میگیرد.
وی افزود: همانطور که دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی در حوزه سلامت جسمانی جامعه تحصیل میکند، باید به دنبال سلامت اخلاقی جامعه نیز باشد و آسیبهای اجتماعی مانند طلاق و رشد کم جمعیت را دریابد و در رفع این آسیبهای اجتماعی تلاش کند.
حسینی تاکید کرد: دانشجو باید در همه حوزهها تاثیرگذار باشد، پوششهای نامناسب را نقد کند و جلوی آن را بگیرد زیرا این مسائل اجتماعی به جامعه رشد نمیدهند و پایبند به اصول اخلاقی خانواده نخواهد بود. دانشجو باید راجع به همه موضوعات فکر کند و تاثیرگذار باشد زیرا امکانات، اساتید و بیت المالی که در اختیار دانشجو قرار داده شده است باید از اینها استفاده مثبت نماید.
سید جواد هاشمی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه گفت: محیط دانشگاه یک محیط بسیار ارزشمند است که شما دانشجویان باید شان و شخصیت خود را حفظ نموده و طبق قوانین دانشگاه اقدام نمایید.
وی افزود: در کنار فعالیتهای علمی و پژوهشی که در دانشگاه وجود دارد هنجارهای دانشجویی را مراعات کنید تا جایگاه خود را در دانشگاه زیر سوال نبرید.
هاشمی اظهارکرد: امروز دانشگاه از مکان کلاسیک خارج شده و ماهیت کارآفرینی و فرصت سازیست که باید همیشه خلاقانه و پیشرونده باشیم.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: دانشگاه امروز نقش مهم و تاثیرگذاری در حل مشکلات مهم دارد. رفع این مشکلات نیاز به تبادلات بیشتری دارد و می طلبد ارتباط موثر و موفق برقرار کنید، این روزها شاهد منفی انگاری هستیم و منفی بافی زیاد شده، باید نگاهها تغییر کند و مقلد فضای مجازی و باز سیاسی نشوید.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه موضوعات فرهنگی و دینی را در دستور کار خود داشته باشید، بیان کرد: به صرف درس خواندن تنها اکتفا نکنید و به مسائل اجتماعی، فرهنگی و علمی اطراف بپردازید و حضور در تشکلهای دانشجویی را جدی بگیرید و قوانین و مقررات دانشجویی را رعایت کنید.
انتهای پیام