به گزارش ایسنا، «آنالنا بربوک»، وزیر خارجه آلمان وضعیت انسانی در نوار غزه را «تأسفبار» توصیف کرد و از رژیم صهیونیستی خواست تا تمامی گذرگاههای مرزی را برای ورود کمکهای بشردوستانه باز کند.
براساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وی در ادامه افزود که میزان کمکهای وارد شده به نوار غزه طی دوازده ماه گذشته اکنون به پایینترین حد خود رسیده است.
وزیر خارجه آلمان همچنین تصریح کرد که رژیم صهیونیستی بارها در خصوص این موضوع وعده و وعیدهایی داده اما به هیچکدام از آنها عمل نکرده است.
آنالنا بربوک تاکید کرد که کابینه رژیم صهیونیستی باید «بدون هیچگونه عذر و بهانهای» کمکهای بیشتری به غیرنظامیانی که در نوار غزه رنج میبرند، ارائه دهد.
وی همچنین گفت که بیش از ۲ میلیون نفر در نوار غزه از سوءتغذیه حاد رنج میبرند و در شرایط غیرقابل تصوری زندگی میکنند.
وزیر خارجه آلمان در ادامه اظهار کرد مساحتهای گستردهای از غزه کاملاً تخریب شده و به ویرانه تبدیل شدهاند.
بربوک عنوان کرد: با نزدیک شدن به فصل زمستان، هیچ چیزی مهمتر از آزادی اسرا توسط حماس در نوار غزه و ارائه کمکهای فوری به ساکنان غیرنظامی مانند غذا، آب، دارو، محصولات بهداشتی و چادر نیست. بههمینخاطر، باید تمامی گذرگاههای مرزی به سمت غزه بهمنظور ورود کمکهای بشردوستانه باز شود.
بربوک در عین حال گفت: حق اسرائیل در دفاع از خود مستلزم رعایت قوانین بشردوستانه و و قوانین بینالمللی است و این شامل تضمین ورود کمکهای بشردوستانه در هر زمان میشود.
وزیر خارجه آلمان ضمن درخواست مجدد خود برای برقراری آتشبس، گفت که بدون حصول آتشبس، مرگ متوقف نخواهد شد و درد و رنج اسرا و خانوادههای آنها پایان نخواهد یافت.
این در حالی است که به گزارش وبگاه «العربی الجدید»، پیشتر وزیر امور خارجه آلمان در سخنرانی خود در پارلمان این کشور در دفاع از کشتار غیرنظامیان در غزه، مدعی شد که رژیم صهیونیستی «میتواند برای محافظت از خود اقدام کند.»
بربوک گفت: «دفاع از خود، تنها به معنی حمله به "تروریستها" نیست، بلکه شامل نابودی آنها میشود.»
وی در ادامه با ادعای اینکه حماس از اماکن غیرنظامی در غزه برای پنهان شدن استفاده میکند، افزود: «به همین دلیل است که من به صراحت مشخص کردهام که ما دست بر نمیداریم. من به صراحت به سازمان ملل گفتم که مکانهای غیرنظامی (در غزه) به دلیل سوءاستفاده حماس از آنها وضعیت حفاظتشدهشان را از دست میدهند.»
بربوک همچنین تاکید کرد: «این، چیزی است که آلمان پای آن میایستد. این، تعریف امنیت اسرائیل برای ماست.»
براساس دادههای وزارت خارجه آلمان، این کشور صادرات تسلیحات به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیون دلار به رژیم صهیونیستی را تصویب کرده است که همزمان با جدیدترین چالش حقوقی گروههای حقوق بشری است که نگران استفاده احتمالی از این سلاحها در جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه است.
به باور کارشناسان، علت پافشاری برلین برای حمایت از رژیم صهیونیستی، «جبران جنایات آلمان نازی در طول جنگهای جهانی است.» البته همین مسئله با انتقادات رسانههای آلمانی روبهرو شده است؛ بهطوریکه آنها گزارش کردند «آلمان برای جبران جنایت، درحال ارتکاب جنایتی تازه است.»
حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در یک سال گذشته تاکنون بیش از ۴۳ هزار شهید بر جای گذاشته است که اغلب آنها را زنان و کودکان تشکیل میدهند. این حملات همچنین دهها هزار مجروح بر جای گذاشته و منجر به آوارگی ۱.۲ میلیون نفر از ساکنان غزه شده است که اکنون در شرایط سخت انسانی به سر میبرند و نیازمند کمکهای فوری بشردوستانه هستند.
انتهای پیام