آمادگی استان زنجان برای تهیه و تامین زنجیره گندم، آرد و نان در شرایط بحران

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: آمادگی لازم برای تهیه و تامین زنجیره گندم، آرد و نان استان در وضعیت بحرانی و اضطراری با رعایت اصول پدافند غیرعامل را داریم.

ولی‌اله زمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در حال حاظر حدود ۱۵۷۰ واحد نانوایی فعال بربری، سنکگ، لواش و تافتان در سطح استان زنجان مشغول به پخت نان هستند.

وی افزود: از منظر پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در وضعیت اضطراری، واحدهای نانوایی دوگانه سوز و سیار وارد چرخه تولید نان در سطح استان زنجان می‌شوند.

تو ادامه داد: با توجه به تعدیل و کاهش برق کاخانجات آردسازی و اهمیت و حساسیت لازم در تولید آرد و نان، جداسازی فیدر برق برخی از کارخانجات آردسازی صورت پذیرفت.

زمانی عنوان کرد: دستگاه دیزل ژنراتور با توان KVA ۳۵۰ به منظور جلوگیری از قطعی برق و پشتیبانی و تامین برق اضطراری جهت ذخیره‌سازی و تامین گندم مورد نیاز استان، وارد چرخه پدافند غیرعامل سیلوی غدیر زنجان اضافه شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده گندم خریداری شده از کشاورزان در محل کارخانجات آردسازی و سیلوهای بخش دولتی و خصوصی بصورت پراکنده در سطح استان با رعایت موارد حفاظتی و کنترلی برای ذخیره سازی و تامین گندم مورد نیاز در طول سال ذخیره و نگهداری می‌شود.

وی بیان کرد: بازدیدهای مستمر در راستای صحت سنجی و راستی آزمایی و استقرار موتور برق، مشعل و مخازن سوخت و آب در واحدهای دوگانه سوز و سیار جهت استفاده در وضعیت‌های اضطراری و بحرانی صورت می‌پذیرد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۱ آبان ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403082115398
  • خبرنگار : 50163