سلسله نشست‌های تخصصی با عنوان «بررسی تجربه حضور زنان در فضاهای زنانه» برگزار می‌شود

مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی با همکاری اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران، سلسله نشست‌های تخصصی با عنوان «بررسی تجربه حضور زنان در فضاهای زنانه» از منظر گروه‌های مختلف را برگزار می‌کند.

به گزارش ایسنا، هدف این نشست‌ها، کمک به شهرداری تهران در برنامه‌ریزی معطوف به حل مساله و افزایش اثربخشی و بهبود کیفیت خدمات در فضاهای زنانه شهری است. در همین راستا نخستین نشست با حضور بهره‌برداران مشغول به فعالیت در این مکان‌ها (بوستان‌های بانوان، مجموعه‌های شهربانو و مجموعه‌های شهردخت)، در تاریخ ۲۰ آبان ۱۴۰۳ در محل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی برگزار شد.

در ابتدای جلسه، هادی برغمدی، مدیر مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی، ضمن خوشامدگویی، پیرامون اهداف و ضرورت برگزاری این نشست مطالبی را ارائه کرد. سپس زهره شهبازی، عضو هیات علمی پژوهشگاه و مدیر جلسه، با تاکید بر اهداف نشست، موضوعات مهمی مانند ارتقای کیفیت خدمات و رضایتمندی مراجعه‌کنندگان، توسعه و بهبود زیرساخت‌ها و امکانات و تحلیل چالش‌ها و محدودیت‌های فرهنگی و ساختاری را به عنوان محورهای اصلی گفتگو مطرح کرد و از شرکت‌کنندگان درخواست مشارکت فعال در بحث‌ها و بررسی این مسائل را داشت.

در ادامه نجمه یزدان فر، مشاور رییس جهاددانشگاهی در امور بانوان گفت: تقویت تحقیق و پژوهش در زمینه علوم انسانی و اجتماعی نه تنها به ارتقاء سطح دانش جامعه کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به حل مسائل پیچیده اجتماعی و بهبود کیفیت زندگی مردم نیز منجر شود.

وی با تاکید بر اینکه توجه به مسائل و چالش‌های مربوط به زنان در این حوزه‌ها می‌تواند بازتابی از واقعیت‌های اجتماعی باشد و با ارائه راهکارهای علمی، به بهبود وضعیت آنها کمک کند، گفت: حضور بانوان فعال و خوش فکر سرمایه ارزشمندی برای جهاددانشگاهی است و این حضور قابل تقدیر است.

مشاور رییس جهاددانشگاهی در امور بانوان، ضمن قدردانی از پژوهشگاه علوم انسانی، تصریح کرد: هدف این است که فرصت‌های بیشتری برای رشد و توسعه حرفه‌ای بانوان فراهم شده و علاوه بر ارتقای مهارت‌های فردی، زمینه برای استفاده بهینه و مطلوب جامعه از توانمندی های عظیم جهاددانشگاهی در زمینه علوم انسانی به ویژه در حوزه اصلاح سبک زندگی فراهم شود.

در این نشست، اعضای هیات علمی پژوهشگاه چکیده ای از طرح های اجرا شده در زمینه سبک زندگی، طلاق عاطفی، زندگی سالمندی، موضوعات خاص جوانان و نوجوانان و ... را عنوان و برای اجرای برخی دوره های آموزشی مفید از جمله شادی در محل کار، شناخت سازمان، چالش های خانواده و ... اعلام آمادگی کردند.

شرکت‌کنندگان در این نشست با ارائه نظرات و تجربیات خود، به بحث و تبادل نظر پرداختند و پیشنهاداتی برای بهبود وضعیت مراکز مختص بانوان ارائه کردند.

این نشست با هدف فراهم‌سازی محیط ایمن و امن و خلق تجربه بهتر برای بانوان سطح شهر تهران انجام شده است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۱ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1403082115273
  • خبرنگار : 71963