«اعظم یوسفیان زاده» در گفتوگو با ایسنا، ضمن بیان این که از آبان ماه سال گذشته تاکنون تعداد یک هزار و ۴۱۸ مورد اخطار جهت واحدهای آلاینده استان در سامانه محیط زیست ثبت شده است، گفت: این آمار متعلق به ۵۰۹ واحد صنعتی، معدنی و خدماتی آلاینده بوده است.
وی ضمن بیان این که بیشترین واحدهای آلاینده استان مرتبط با آلودگی هوا هستند، تصریح کرد: از بین واحدهای اخطار گرفته، تاکنون هفت واحد پلمب شده است.
یوسفیان زاده تصریح کرد: بیشترین واحدهای آلاینده استان در محور یزد به عقدا مستقر هستند که عمده آنها شامل شرکتهای تولید شن و ماسه، آسفالت، آجر، کاشی و فولاد است.
سرپرست اداره پایش و امور آزمایشگاههای محیط زیست استان در خصوص برنامههای در نظر گرفته شده برای کاهش آلودگی واحدهای صنعتی، اظهار کرد: در راستای کاهش آلودگی واحدهای آلاینده، ضمن انجام پایشهای مستمر و منظم شبانهروزی از واحدهای صنعتی، نتایج خوداظهاریهای ثبت شده در سامانه جامع نیز بررسی و تحلیل و اقدامات لازم در این راستا انجام خواهد شد.
وی صدور اخطارهای لازم در راستای رفع موارد آلایندگی را از راهکارهای دیگر کاهش آلودگی صنایع عنوان کرد و گفت: تشکیل فایلهای شخصی در راستای آموزش صنایع و بهرهگیری از تجربیات گروهی نیز به کاهش آلودگی صنایع آلاینده کمک میکند.
یوسفیان زاده، نقش آموزش و فرهنگ سازی در حیطه محیط زیست را نیز بسیار کمک کننده خواند و در خصوص اقداماتی که مدیران صنایع در راستای کاهش آلودگی میتوانند انجام دهند، گفت: ایجاد سیستمهای کنترلی و به روز رسانی آنها همراستا با پیشرفتهای روز دنیا و استفاده از تکنولوژی و دستگاههای جدید و به روز با حداقل آلایندگی، به کاهش آلودگی در استان کمک میکند.
سرپرست اداره پایش و امور آزمایشگاههای محیط زیست استان در پایان نیز استفاده از سوختهای پاک را یکی دیگر از اقدامات موثر در کاهش آلودگی دانست و عنوان کرد: مدیریت و کنترل مواد اولیه مورد استفاده در خطوط تولید هم آلودگی و آلایندگی صنایع را کاهش میدهد.
انتهای پیام