معدنی مدیر کل دفتر میگوی سازمان شیلات ایران امروز در این همایش گفت: این سند به منظور بهره وری بهتر و بیشتر از صنعت آبزی پروری بویژه پرورش میگو، در مزارع زیرکشت و مقابله با برخی از تهدیدهای محیطی از جمله بیماری مقابله با بیماری میگو ازمان کاشت تا برداشت است.
وی اظهار کرد: در سازمان شیلات ایران با توجه به ظرفیتی که در سواحل کشور وجود دارد، یک چشم انداز بلندمدت تعیین شده است که براساس این چشم انداز ما باید به تولید ۱۶۰ هزارتن میگو برسیم.
معدنی ادامه داد: اگر ما بر اساس آخرین استانداردهای علمی حرکت نکنیم و اگر کار مطالعاتی وتحقیقاتی انجام نشود، ما هرگز به چشم انداز ۱۶۰هزار تن تولید میگو در سال نخواهیم رسید.
وی گفت: تولید و تکثیر میگو یک صعنت بسیار ارزشمند و سود آور است که در دنیا جایگاه و یژهای دارد، حتما باید برای ارزآوری و استفاده از این ظرفیت خدادادی باید ما در کشور برنامه داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: احداث مزارع جدید با استفاده از روشهای روز دنیا یکی از اولویتهای ما برای میگو پروری در سواحل ایران است که برای این کار حتما باید زیرساختهای لازم را آماده کنیم و دولت هم باید در این زمینه به تولیدکنندگان کمک کند.
این همایش با همکاری انجمن صفی میگو و مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای در چابهار برگزار شد.
انتهای پیام