مدیر توزیع برق شهرستان:

افزایش ظرفیت پست‌های عمومی برق پلدختر ضروری است

مدیر توزیع برق پلدختر گفت: افزایش ظرفیت پست‌های عمومی برق شهرستان ضروری است.

محمدطاها متش‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نیمه اول سال اوج حجم کاری توزیع برق پلدختر بوده زیرا این شهرستان یک منطقه گرمسیر است و بروز هرگونه خاموشی در فصل گرما برای مردم قابل تحمل نیست.

وی ادامه داد: در این راستا بایستی عمده پروژه‌های اجرایی و برنامه‌های مدیریت مصرف با جدیت پیگیری و افزایش ظرفیت پست‌های عمومی و احداث‌های جدید به بهره‌برداری برسد تا مشکلات ضعف ولتاژ مشترکین مرتفع شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: در حوزه توسعه و احداث شبکه‌های برق‌رسانی اداره مهندسی و نظارت پلدختر در سال جاری جهت کاهش طول شبکه فشار ضعیف و احداث پست‌های عمومی در مناطق مختلف شهری و روستایی رفع و مشکل ضعف ولتاژ اقدام به احداث ۱۱ پست هوایی در مناطق مختلف روستایی شامل چم مهر، پران پرویز، چم گردله، دره نقی و ... و در حوزه شهری شامل خیابان ۲۲ بهمن، کوی بسیجیان، میدان شهدا، شهرک حاج علی آقا بابایی و شهر معمولان کرده است.

 مدیر توزیع برق پلدختر اضافه کرد: همچنین جهت کاهش قطعی برق مناطق سرنجه و زیودار و جلگه خلج و رفع این معضل برای ساکنین آن منطقه اقدام به طراحی و پیکتاژ ۵ کیلومتر خط فشار متوسط به‌صورت دو مداره جهت تفکیک بار مناطق زیودار از جلگه خلج کرده است که پیمانکار مجری اقدام به حفاری پروژه مذکور کرده که با اتمام این طرح ضمن تفکیک خط برق‌رسانی مناطق روستایی سرنجه و زیودار از جلگه خلج و کاهش بار خط برق‌رسانی آن مناطق امکان فروش انشعابات دیماندی از خطوط جدید فراهم می‌شود.

متش‌پور ادامه داد: در حوزه بهره‌برداری و بخش اصلاح و بهینه‌سازی فاز اول شبکه فرسوده فیدرهای آسار و پلدختر که تماماً چوبی بوده و در منطقه صعب‌العبور گردنه چل واقع در حدفاصل تنگ فنی تا شهر پلدختر است تا روستای گری بلمک تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی تصریح کرد: فاز بعدی پروژه مذکور از فرعی گری بلمک تا روستای ولیعصر به سمت پلدختر به‌صورت دومداره در حال بهینه سازی بوده که پیگیری‌های لازم در دست اقدام است این پروژه تا سه‌راهی سراب جهانگیر به اتمام برسد و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مدیر توزیع برق پلدختر بیان کرد: در زمینه افزایش ظرفیت پست‌های هوایی شهری و روستایی ۱۹ پست هوایی با ظرفیت‌های مختلف در شهرهای پلدختر، سراب حمام، معمولان و مناطق روستایی که دارای مشکلات ضعف ولتاژ بودند افزایش ظرفیت داده شدند تا علاوه بر بهبود ضعف ولتاژ، ظرفیت شبکه ارتقاء یابد. با اقدامات فنی انجام شده در سطح شهرستان و برنامه‌های شرکت توزیع و توانیر خوشبختانه در شش‌ماهه اول سال ۱۴۰۳ خاموشی به وجود نیامد و این مهم حاصل اقدامات گسترده و اثرگذار شرکت توزیع و همکاری مردمی در بحث مدیریت مصرف بهینه است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۱ آبان ۱۴۰۳ / ۰۸:۱۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403082115147
  • خبرنگار : 50175