آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایشهایی که در نوبت اجرایی مهر و آبان ۱۴۰۳ در سالنهای تماشاخانهی ایرانشهر به صحنه رفتند، اعلام شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی تماشاخانه ایرانشهر، آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایشهای «جزیره لؤلؤ»، «آدمبچه» و «ترانههای تب» که در فاصلهی زمانی ۱۳ مهر تا ۱۶ آبان ماه سال جاری در سالنهای استاد سمندریان و ناظرزاده کرمانی به صحنه رفتند، به تفکیک اجراها مشخص شد.
نمایش «جزیره لؤلؤ» که به کارگردانی ستاره پسیانی در سالن استاد سمندریان با ظرفیت ۲۴۴ تماشاگر و قیمت بلیت ۳۵۰ هزار تومان روی صحنه رفت؛ با ۲۸ اجرا و میزبانی از ۷۰۶۱ تماشاگر، توانست به فروشی معادل ۲ میلیارد و ۲۸۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان دست پیدا کند.
نمایش «آدمبچه» که به کارگردانی جابر رمضانی در سالن استاد سمندریان با ظرفیت ۲۴۴ تماشاگر و قیمت بلیت ۳۵۰ و ۲۵۰ هزار تومان روی صحنه رفت، با ۲۷ اجرا و میزبانی از ۴۰۳۲ تماشاگر فروشی معادل ۱ میلیارد و ۵۲ میلیون و ۸۰ هزار تومان داشته است.
نمایش «ترانههای تب» به کارگردانی ایوب آقاخانی نیز در سالن استاد ناظرزادهی کرمانی با ظرفیت ۲۱۲ تماشاگر و قیمت بلیت ۲۰۰ و ۲۵۰ هزار تومان و با ۲۴ اجرا توانست با میزبانی از ۱۲۲۴ تماشاگر فروشی معادل ۱۷۳ میلیون و ۲۳۰ هزار تومان داشته باشد.
#####
داوران نخستین جایزه پژوهش سال تئاتر ایران در بخشهای مقاله و پایاننامه ارشد و رساله دکتری معرفی شدند.
به گزارش دفتر رسانه اداره کل هنرهای نمایشی، با اعلام سید جواد روشن دبیر نخستین جایزه پژوهش سال تئاتر ایران، محمدباقر قهرمانی، مریم دادخواه و بهرام جلالیپور که همگی از اساتید برجسته و عضو هیأت علمی دانشگاههای تئاتری ایران هستند بهعنوان اعضای شورای علمی و داوران بخشهای مقاله و پایاننامههای ارشد و رساله دکتری این رویداد معرفی شدند.
نخستین جایزه پژوهش سال تئاتر ایران با رویکرد «توجه به ارتقای ظرفیتهای علمی تئاتر ایران»، به همت اداره کل هنرهای نمایشی در بخشهای کتاب تالیفی-پژوهشی، مقالات علمی و پایاننامههای کارشناسی ارشد و رساله دکتری و در محورهای موضوعی: تاریخ معاصر تئاتر ایران، مدیریت در تئاتر ایران، مخاطبشناسی در تئاتر ایران، جشنوارههای تئاتری و سیاستگذاریهای فرهنگی در ایران، چهرههای ماندگار تئاتر ایران، تئاتر و جامعه در ایران، نسبت میانرشتهای تئاتر و سایر رشتهها در ایران، آیندهپژوهی تئاتر ایران و نمایشنامهنویسی در ایران و نمایشهای آیینی و سنتی ایران همزمان باهفته پژوهش در نیمه دوم آذرماه سال جاری برگزار میشود.
علاقهمندان میتوانند اخبار این رویداد پژوهشی را از طریق وبسایت دفتر پژوهش، آموزش و انتشارات نمایش به نشانی namayeshpub.theater.ir پیگیری کنند.
####
پنج نفر اعضای هیئت انتخاب آثار بخش خیابانی پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج(سودای عشق) معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی پانزدهمین جشنواره تئاتر بسیج سودای عشق ، امیر نصیربیگی، حمید ساروخانی، محمد نبی خسروی، احمد ندافی و فرزان دلفانی به عنون هیئت انتخاب آثار بخش خیابانی پانزدهمین جشنواره تئاتر بسیج (سودای عشق) معرفی شدند.
پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج (سودای عشق) امسال دو موضوع مهم «غزه» و «فرزندآوری و خانواده» به آثار ارسالی به جشنواره ارائه شدند که در دو بخش استانی و ملی ارائه خواهند شد.
پانزدهمین جشنواره تئاتر بسیج«سودای عشق» با دبیری سعید نجفیان آذر ماه به مدت شش روز به همت سازمان بسیج هنرمندان کشور برگزار خواهد شد.
####
حنیف شهپرراد مستند «ذبیحالله منصوری» را به تهیهکنندگی آریان عطارپور در مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی کارگردانی میکند.
به گزارش روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، مستند تازه حنیف شهپرراد درباره ذبیحالله منصوری نویسنده و مترجم پرکار و سرشناس ایرانی است، تصویربرداری این مستند مدتی است در تهران شروع شده و احتمالا دو ماه ادامه دارد. طبق برنامهریزیهای انجام شده، این فیلم بهار سال 1404 آماده نمایش میشود.
رضا تیموری تصویربردار این پروژه است و آریان عطارپور تهیهکنندگی را برعهده دارد. مژگان صیادی مدیر تولید این پروژه است. «ذبیحالله منصوری» نام موقت این مستند است.
معروف است میزان ترجمههای ذبیحالله منصوری در مطبوعات بهقدری زیاد بود که مجله تهران مصور به او لقب ماشین ترجمه در ایران را داد. متنهای او روان و قابلدرک برای همه افراد با هر سطح از دانش و معلومات بود به همین دلیل آثارش پرخواننده بود.
حنیف شهپرراد کارگردانی مستندهای «محمد قاضی به روایت گوستاو دوره»، «شهر»، و ... را در کارنامه دارد.
انتهای پیام