استقرار مرکز راهبردی گردشگری صنعتی در دانشگاه علم و هنر یزد

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد بر نقش کلیدی دبیرخانه گردشگری استان در دانشگاه علم و هنر به عنوان مرکز راهبردی برای حل چالش‌های گردشگری صنعتی تأکید کرد.

«محمدرضا علمدار یزدی» در جریان برگزاری کارگاه تاب‌آوری کسب‌ و کارهای گردشگری در زمان‌های رکود و بحران که با حضور جمعی از فعالان گردشگری، اساتید و دانشجویان در دانشگاه علم و هنر برگزار شد. با تأکید بر اهمیت دبیرخانه گردشگری استان یزد که در دانشگاه علم و هنر تأسیس خواهد شد، این دبیرخانه را به عنوان یک مرکز راهبردی برای ارائه راهکارهای نوین و عملی جهت رفع چالش‌های موجود در حوزه گردشگری صنعتی استان معرفی کرد.

وی با بیان این که صنعت و گردشگری استان به هم پیوسته‌اند، بر لزوم توسعه همزمان و هماهنگ این دو حوزه تأکید کرد و افزود: ما نمی‌توانیم صنعت، معدن و تجارت را از گردشگری جدا کنیم. این حوزه‌ها باید به صورت یکپارچه و با رویکردی سیستمی توسعه یابند.

سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استان با اشاره به پتانسیل‌های بالای استان یزد در حوزه گردشگری صنعتی، بر ضرورت ایجاد یک برند قوی و منحصربه‌فرد برای استان در عرصه گردشگری تأکید کرد.

علمدار در پایان نیز بر اهمیت دبیرخانه گردشگری استان یزد در دانشگاه علم و هنر به عنوان یک مرکز راهبردی برای توسعه گردشگری صنعتی استان و لزوم توسعه همزمان و هماهنگ گردشگری صنعتی و اقتصاد استان، تأکید کرد.

«رضا سلطانی» مشاور ارشد گردشگری اتحادیه اروپا در کشورهای در حال توسعه خاور دور و رئیس انستیتو بین‌المللی گردشگری نیز در این نشست با تمرکز بر اهمیت برندسازی و برون‌سپاری در حوزه گردشگری، به ضرورت ایجاد هویت متمایز برای یزد به عنوان مقصد گردشگری اشاره و بیان کرد: یزد می‌تواند با تکیه بر پتانسیل‌های فرهنگی و تاریخی خود، بخشی از مثلث طلایی گردشگری ایران را تشکیل دهد.

وی با تأکید بر نیاز به تغییر نگرش نسبت به یزد به عنوان یک مقصد مستقل، افزود: باید تلاش کنیم یزد به عنوان یک مقصد گردشگری شناخته شود که گردشگران در آن حس کنند خود را گم می‌کنند تا خویشتن خویش را بیابند. ایجاد چنین تجربه‌ای برای گردشگران، نه تنها احساس رضایت بیشتری برای آنان به ارمغان می‌آورد، بلکه ارزش برند گردشگری یزد را نیز افزایش می‌دهد.

سلطانی همچنین به چالش‌های برندسازی برای یزد اشاره و تأکید کرد: استفاده از شبکه‌های اجتماعی، به ویژه فیس‌بوک که ایندکس گوگل را بهبود می‌بخشد، می‌تواند به ارتقاء جایگاه یزد در میان گردشگران بین‌المللی کمک کند.

او پیشنهاد کرد که شعارهای خاص و الهام‌بخش، مانند «در یزد خود را گم کن تا خود را پیدا کنی»، برای این شهر انتخاب شود تا حس کنجکاوی و تمایل به کشف بیشتر را در گردشگران برانگیزند.

وی همچنین بر اهمیت برون‌سپاری در حوزه‌های بازاریابی و فروش تاکید کرد و گفت: با تمرکز بر نیچ مارکت‌ها، احتمال موفقیت در جذب گردشگران به یزد افزایش خواهد یافت.

سلطانی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به تغییرات فرهنگی و گرایش به سمت مقاصد جدید و کوچکتر، یزد دارای پتانسیل بالایی است تا به مقصدی منحصر به فرد برای گردشگران تبدیل شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۰ آبان ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1403082014794
  • خبرنگار : 50214