به گزارش ایسنا، محسن فاتح، دبیر اجرایی یازدهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت، اظهار کرد: امسال یازدهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت در دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود و تعداد زیادی از فعالان حوزه زخم در کنار برنامههای علمی حضور خواهند داشت. در کنار برگزاری کنگره، یازده کارگاه تخصصی برگزار خواهد شد و تعدادی کارگاه نیز توسط همکاران ما در پژوهشکده یارا برگزار میشود.
به گفته وی، برگزاری این کنگره باعث معرفی خدمات و پیشرفتهای علمی در حوزه زخمهای مزمن خواهد شد.
فاتح بیان کرد: یکی از راههای جلوگیری از ایجاد زخمهای مزمن، تغییر سبک زندگی، مدیریت استرس و اصلاح الگوهای تکراری زندگی است. از آنجایی که تغییر سبک زندگی نیازمند تکرار مفاهیم صحیح است، نباید این تصور ایجاد شود که با یکبار صحبت کردن این بیماری به پایان خواهد رسید. اگر این آگاهیبخشی منجر به کاهش سرعت ابتلا به زخمهای مزمن شود، باز هم ارزشمند خواهد بود.
وی معتقد است ورود اصحاب رسانه در خصوص آگاهیبخشی در این حوزه بسیار تأثیرگذار است و میتواند زندگی افراد مبتلا را بهبود بخشد.
فاتح در پایان گفت: توازن تخصص و خدمات در این حوزه بسیار حائز اهمیت است و برگزاری اینگونه کنفرانسها میتواند نقش مهمی در افزایش توجه مسئولان به این بخش ایفا کند.
انتهای پیام