عبدالله حبیبی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به عملکرد شهرداریها در خصوص ساماندهی سرویس مدارس اظهارکرد: ساماندهی و فعالیت سرویس مدارس از طریق ثبتنام در سامانه سپند، از سالهای گذشته آغاز شد اما از امسال به صورت جدی در این زمینه برنامهریزی شد اما با توجه به تعداد محدود ونها و خودروهایی که در این خصوص ثبتنام کردهاند، شهرداریها نتوانستند آن طور که باید و شاید این کار را انجام دهند.
وی افزود: بنابراین وزیر آموزش و پرورش اجازه داد امسال بخشی از سرویسها که توسط شهرداریها ساماندهی نشده است، امسال هم مانند سالهای گذشته توسط مدیران مدارس ساماندهی شود.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: امسال شهرداری اهواز ۲۵ هزار نفر را تحت پوشش قرار داده که با توجه به اینکه اولین سال فعالیت در این زمینه بود، کارشان خوب بوده است.
وی با بیان اینکه صاحبان خودروهای ون بیشتر ترجیح میدهند در شرکتها شاغل شوند تا مدارس، افزود: کمبود خودرو و مشکل در ورود به سامانه سپند مسائلی است در طرح ساماندهی سرویسها تاثیرگذار بوده است و باید برای سال آینده مشکلات زیرساختی آن رفع شود. از سوی دیگر با توجه به اینکه رانندگان باید بخشی از مبلغ را به پیمانکار و پیمانکار نیز بخشی را به شهرداری پرداخت کند، رانندگان کمتر تمایل دارند حمل و نقل دانشآموزان را از طریق سامانه سپند انجام دهند.
حبیبی گفت: البته اکنون با ورود مدیران مدارس در این خصوص، دانشآموزان مشکل سرویس مدرسه ندارند.
انتهای پیام