گلایه از بودجه فدراسیون شمشیربازی/ اندازه پول یک فوتبالیست هم نیست!

مجمع سالیانه فدراسیون شمشیربازی برگزار شد و معاون قهرمانی وزارت ورزش به رییس نداشتن تعدادی از هیات‌ها ایراد گرفت. 

به گزارش ایسنا، مجمع سالیانه فدراسیون شمشیربازی در آکادمی ملی المپیک برگزار شد. محمدشروین اسبقیان معاون قهرمانی وزارت ورزش و مهین فرهادی زاد نایب رییس کمیته ملی المپیک در این مجمع حضور داشتند که در اواسط مجمع احمد دنیامالی وزیر ورزش نیز سرزده وارد مجمع شد. 

علیرضا پورسلمان رییس‌ فدراسیون در مجمع بیان کرد: فدراسیون در سال ۱۴۰۲ به شدت درگیر بازی‌های آسیایی و کسب سهمیه المپیک بود. ورزشکاران سابر در سال ۱۴۰۲ فشار زیادی را تحمل کردند. ما در قهرمانی آسیا بعد از ۲۳ سال طلای انفرادی سابر را گرفتیم. یک برنز انفرادی و نقره تیمی را هم کسب کردیم. تیم دختران نیز عملکرد راضی کننده داشت و امیدوارم بتوانند جزو هشت تیم برتر آسیا باشند و سهمیه بازی‌های آسیایی را بگیرند.

او ادامه داد: ما سال گذشته تعدادی کاپ آزاد برگزار کردیم و در نیمه دوم سال ۱۴۰۳ نیز برگزاری این کاپ‌ها را ادامه می‌دهیم. توجه ویژه به رده‌های پایه در دستور کار ما است. اردوهایی برای رده پایه در حال برگزاری است. برای شمشیربازی با ویلچر نیز قرار است نایب قهرمان پارالمپیک پاریس برای آموزش به ایران بیاید. 

پورسلمان در صحبت‌های خود عنوان کرد: مدیرکل استان گفته که ۱.۵ همت برای تجهیز و افتتاح پروژه‌ها پول نیاز است، اما هیچ‌کدام از آنها ربطی به شمشیربازی ندارند.

۱۰ دستگاه قرقره هدیه فدراسیون جهانی به ایران 

پورسلمان در ادامه گفت: ۱۰ دستگاه قرقره از فدراسیون جهانی هدیه گرفتیم و ۵ دستگاه وارد کردیم و در قهرمانی کشور نوجوانان و جوانان استفاده شد. ۵ دستگاه دیگر در دستور کار است که وارد می‌کنیم. 

بودجه ۱۳ میلیاردی وزارت نفت به شمشیربازی 

او در مورد بودجه فدراسیون تصریح کرد: بودجه خوبی از وزارت نفت به ما تخصیص  داده شده است و مبلغ آن ۱۳ میلیارد تومان است و تامین اعتبار شده است. ابزارهای ما خارج از کشور تولید می‌شود. قرار است خود فدراسیون خرید تجهیزات انجام دهد و تامین اعتبار انجام شود. 

گلایه اسبقیان از بلاتکلیفی هیات‌های استانی

خزانه‌دار  فدراسیون در مورد بودجه دریافتی فدراسیون گفت: بودجه فدراسیون از محل وزارت ورزش ۱۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و از محل کمیته ملی المپیک ۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون بوده است. از این مبلغ، ۲۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

بازرس فدراسیون در گزارش خود اعلام کرد: فدراسیون ۱۸ جلسه هیات رییسه برگزار کرده است اما تعداد اعضا کامل نیست و در این مورد متذکر شدم. ۱۰  هیات از جمله البرز، تهران، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، زنجان و سمنان بدون رییس هستند. مدت سرپرستی برخی هیات ها از دو دوره گذشته است.

اسبقیان خطاب به پورسلمان گفت: گزارشی تهیه کنید و این مسئله قابل اغماض نیست چون آقای دنیا مالی هم به این مسئله حساس است و سرپرستی یعنی بلاتکلیفی و آفت. دفتر امور مشترک فدراسیون ها تذکر جدی به استان‌ها بدهد که چرا هیات‌ها بلاتکلیف هستند.

بازرس فدراسیون همچنین اعلام کرد: فدراسیون در دو رشته بیشتر فعالیت دارد و در دو رشته اپه و فلوره فعالیت کمتر دارد.

در ادامه مجمع، انتخابات خزانه‌دار، نماینده باشگاه‌ها و و کارشناس خبره برگزار شد. 

خزانه‌دار و کارشناس خبره قبلی فدراسیون از سمت خود استعفا دادند و در مجمع پذیرفته شد.  نتیجه انتخابات مجدد به شرح زیر است:‌

خزانه‌دار: محمد عبدی با ۴۱ رای انتخاب شد

نماینده باشگاه‌ها: علی عطایی (مدیرعامل باشگاه چادرملو) با ۳۸ رای انتخاب شد. 

کارشناس خبره: مژگان قنبری با ۴۰ رای انتخاب شد. 

باقرزاده: شمشیربازی نیاز به تجهیزات دارد

فضل‌الله باقرزاده رئیس سابق و نایب رییس فعلی فدراسیون نیز در مجمع بیان کرد: ۱۰ مدال جهانی به اندازه یک برنز المپیک نیست و هیچ همایشی نمی‌تواند مانند ورزش، مردم را به خود معطوف کند. المپیک روزانه حدود ۶ میلیارد بیننده دارد. یک شناگر در ۳۵ سالگی چندین مدال می‌گیرد و ما هم نباید قهرمانان خود را به راحتی کنار بگذاریم. زیرساخت و اعتبار خیلی مهم است و شمشیربازی هم نیاز به تجهیزات دارد. خوشبختانه دنیامالی خودش به همه این امور واقف است. او را به خوبی می‌شناسم و قایقرانی زمانی رشد کرد که او رییس فدراسیون بود.

رییس هیات اردبیل نیز در مجمع گفت: ما در مورد تجهیزات مصرفی در ایران مشکل داریم. تعاملی بین هیات‌ها و وزارت آموزش و پرورش وجود ندارد. ما نامه استعدادیابی به وزارت آموزش و پرورش ارسال کردیم تا استعدادیابی کنیم اما این نامه هنوز به مدارس ارجاع داده نشده است‌.

رییس هیات فارس نیز گفت: بودجه فدراسیون حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیارد تومان است و واقعا حتی بحث دارد رشته‌ای که تجهیزات محور است نباید حداکثر ۳۰ میلیارد تومان بودجه بگیرد و حداقل ۳۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد. یک فوتبالیست از فدراسیون المپیکی بیشتر پول می‌گیرد. با اضافه شدن ۵ میلیارد یا ۱۰ میلیارد به جایی نمی‌رسد. ما وسیله روز دنیا را نداریم چون پول نداریم بخریم و ۹۰ درصد مشکل شمشیربازی این است که پول باید تزریق شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۰ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1403082014579
  • خبرنگار : 71468