«داوود مظفری» در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: استان یزد با تولید ۳۶۰ هزار تن خیار سبز گلخانهای رتبه اول و با تولید سالانه ۵۷۰ هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی گلخانهای، رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان این که استان یزد از لحاظ سطح زیر کشت گلخانهای نیز دارای رتبه چهارم در کشور است، عنوان کرد: سطح زیرکشت محصولات گلخانهای، طبق پروانههای صادره و تمدیدی در سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان و با توجه به نقشههای هوایی حدود دو هزار هکتار است.
وی افزود: با گذر زمان گلخانهداران و کارشناسان تجربه بیشتری کسب می کنند، که در نهایت منجر به تولید محصولات با کیفیت بالاتر خواهد شد.
این مسئول ضمن توصیه به گلخانهداران برای استفاده از سموم کم خطر جهت تولید محصولات خود، خاطرنشان کرد: ترویج اجرای گلخانه با سازههای مدرن و بکارگیری روشهای مبارزه بیولوژیک موجب افزایش کیفیت و همچنین کمیت محصولات میشود.
وی در ادامه بیان کرد: نظارت بر گلخانهها باید توسط مسئولین فنی تولید که توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی که دارای صلاحیت هستند انجام شود و گلخانهداران برای مقابله با خسارت ناشی از آفات و بیماریها از مشاوره و تجویز ناظرین فنی گلخانه یا کارشناس تخصصی گیاه پزشکی میتوانند، بهرهمند شوند.
مظفری سهم تولیدات گلخانهای را در سبد صادرات را قابل توجه دانست و گفت: عمدهترین محصولات صادراتی استان شامل خیار سبز، گوجه، فلفل و بادمجان است که به کشورهای روسیه، عراق، امارات، قطر و عمان صادر میشود.
معاون نظام مهندسی کشاورزی استان در پایان یادآور شد: برای تولید تمام محصولات کشاورزی از مرحله تولید تا به ثمر رسیدن میوه به ناچار از آفتکشها استفاده میشود که با شستشوی مطمئن مشکلی برای مصرفکننده ایجاد نمیکند.
انتهای پیام