دکتر ظهیرینیا- رئیس دانشگاه هرمزگان- با تاکید بر توسعه آموزش عالی و علم و فناوری در استان هرمزگان خصوصا منطقه مکران اظهار کرد: با همراهی معاونت آموزشی و پژوهشی وزرات علوم دو نشست در شهرستان چابهار استان سیستان و بلوچستان و شهرستان میناب استان هرمزگان که کانونهای اصلی مکران هستند برگزار شده است، زمستان سال جاری نیز سومین نشست را در شهرستان جاسک برگزار میکنیم.
وی افزود: استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان در صورتی میتوانند منطقه توسعه یافته به لحاظ صنعتی و فنی باشند که مباحث علمی، آموزشی و دانشگاهی جایگاه خاص در تربیت نیروی انسانی و اجتماعی و توسعه صنعتی این مناطق داشته باشد.
وی عنوان کرد: بخشی از توسعه اجتماعی نیازمند نیروی انسانی و بخشی از آن آموزش عالی است و با توجه به تاکید نظام به منطقه مکران و اینکه آینده کشور وابسته به توسعه این بخش از کشور است اهمیت موضوع را برای برگزاری همایش ملی حکمرانی، علم و فناوری دوچندان میکند.
رئیس دانشگاه هرمزگان با اشاره به اینکه در برش استانی (نقشه جامع علمی کشور)، هرمزگان در بخش آمایش سرزمینی اقدامات خوبی انجام داده است، اظهار کرد: ما باید به عنوان هیئت اندیشه ورز استان با برگزاری میزگردهای تخصصی و نشستهای ویژه راه توسعه علمی استان را هموار کنیم.
به گزارش ایسنا در پایان این جلسه هر کدام از اعضا نقطه نظرات خود را راجع به مسائل مرتبط با موضوع مطرح و جهت هماهنگی هر چه بیشتر در خصوص برگزاری همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری که در مورخ ۱۲ آذر ماه برگزار خواهد شد راهکارهایی را ارائه کردند.
انتهای پیام