نماینده ولی فقیه در استان:

سند تحول صدا و سیمای کشور باید در سیستان و بلوچستان بومی سازی شود

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: سند تحول و سیاست‌های کلی صدا و سیمای کشور باید در استان بومی سازی و اجرا شود.

آیت‌الله مصطفی محامی امروز در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای استان عنوان کرد: کار در مجموعه صدا و سیما مشکل و توام با سختی‌های فراوان است و از طرفی شما با چالش غیر بومی بودن هم مواجه هستید اما اگر بتوانید قوی عمل کنید به تدریج جا خواهید افتاد و در ابتدای راه باید تلاش کنید تا پشتیبانی های بیشتری از ناحیه مرکز کشور جذب کنید.

امام جمعه زاهدان افزود: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور بوده و از کمبود امکانات رنج می‌برد و از تنوع قومی و مذهبی برخوردار است و بسیاری از سیاست‌ها در سیستان و بلوچستان باید با ظرافت بیشتری اجرا شود و این به سختی کار می‌افزاید اما باید توجه داشته باشیم که هر چقدر کار سخت باشد ارزش آن نیز به همان میزان بالا رفته و دارای ارزش مضاعف است.

آیت‌الله محامی بیان کرد: باید تلاش کنید تا نقشه راه صدا و سیمای استان به صورت کامل ترسیم شود و بعد در مقام اجرا گام بردارید.

وی ادامه داد: با توجه به چالش‌های مختلف صدا و سیما طبعا نمی‌توان به همه آن‌ها پرداخت اما می‌توانید چند مورد از مهمترین مسائل اولویت‌دار را در دوران مدیریتی خود دنبال و به نتیجه برسانید به گونه‌ای که پس از دوران مسئولیت شما هم ماندگار و باقیات و صالحاتی برای شما باشد.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: از معیارهای اولویت‌سنجی مسائل نیز می‌توان به اهمیت کار، میزان تاثیرگذاری، امکان دسترسی و... اشاره کرد و باید چند کار مهم و اولویت‌دار را انتخاب و همواره روی آن تمرکز کنید تا در پایان یک کارنامه موفق داشته باشید.

وی اظهار کرد: از جمله کارهای مهم تامین امکانات و تجهیزات سخت افزاری است و بنده در دیدار رئیس رسانه ملی نیز این جهت را مورد پیگیری قرار دادم و مطرح کردم که حل این مسئله با بودجه‌های معمول استانی قابل حل نیست و باید پشتیبانی ویژه‌ای از مرکز کشور صورت گیرد و بخش دیگر کار نرم افزار است که یک قسمت نرم‌افزار نیز برنامه‌ریزی و سیاست‌هاست و سند تحول و سیاست‌های کلی صدا و سیمای کشور باید در استان بومی سازی و اجرا شود و این مسئله هم از کارهای مهم‌ و تاثیرگذار است.

آیت‌الله محامی گفت: بخش دیگر کار تربیت و تامین نیروی انسانی است و حتی ممکن است برخی افراد توانمند هم حضور داشته باشند که از دانش خوبی برخوردار هستند اما باید روی آن‌ها کار شود تا با فضای صدا و سیما هم خوانی داشته باشد.

نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان عنوان کرد: بنده قبلا هم اشاره کرده‌ام که اکثریت استان اهل سنت هستند اما باید مشخص شود که چه مقدار از نیاز خود را در حوزه‌های مختلف می‌توانند از صدا و سیما دریافت کنند و طبعا زمانی که ما نیازهای آن‌ها را برآورده نکنیم شبکه‌های خارج از کشور در این جهت ورود خواهند کرد.

همچنین جابر علی محمدی مدیرکل صدا و سیمای استان نیز ضمن بیان سوابق کاری خود خواستار هدایت و حمایت نماینده ولی فقیه در استان از برنامه‌های صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان شد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۰ آبان ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403082014512
  • خبرنگار :