کمیسر آنروا: اسرائیل در غزه از گرسنگی به عنوان سلاح استفاده می‌کند

کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا) نسبت به وقوع گرسنگی در شمال نوار غزه هشدار داد و خواستار اتخاذ اقدامات فوری در این خصوص شد.

به گزارش ایسنا، «فیلیپ لازارینی»، کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا) خاطرنشان کرد که رژیم صهیونیستی در غزه از گرسنگی به عنوان سلاح استفاده می‌کند و احتمال وقوع گرسنگی در شمال این باریکه وجود دارد.

براساس گزارش شبکه خبری الجزیره، لازارینی در ادامه افزود که ساکنان غزه از نیازهای اساسی از جمله غذای لازم برای زنده ماندن محروم هستند.

وی همچنین تصریح کرد کمک‌هایی که وارد غزه می‌شود، کافی نیست و تنها ۶ درصد از نیازهای روزانه فلسطینیان را برطرف می‌کند.

فیلیپ لازارینی خواستار اتخاذ اقدامات فوری در این زمینه شد و بر لزوم داشتن اراده سیاسی برای افزایش کمک‌های بشردوستانه به غزه، حل بحران گرسنگی و غلبه بر آن و نیز اتخاذ تصمیماتی در رابطه با اجازه ورود کاروان‌های امدادرسانی به شمال غزه تاکید کرد.

مقامات فلسطینی روز شنبه در سایه تداوم جنگ نسل‌کشی و پاکسازی نژادی رژیم صهیونیستی علیه ساکنان شمال نوار غزه، نسبت به وضعیت فاجعه‌بار در شمال این باریکه هشدار دادند.

در همین راستا، «حسام ابوصفیه»، مدیر بیمارستان «کمال عدوان» در جریان گفت‌وگویی مطبوعاتی تصریح کرد که به دلیل محاصره و کمبود غذا، آب و دارو در استان شمالی نوار غزه، نشانه‌های قحطی ظاهر شده است.

حسام ابوصفیه در ادامه افزود وضعیت در شمال غزه فاجعه‌بار است؛ محاصره همچنان ادامه دارد و به دلیل کمبود نیازهای اولیه زندگی مانند غذا، دارو و آب نشانه‌های قحطی در کودکان و بزرگسالان ظاهر شده است.

وی همچنین گفت: ما می‌دانیم که روزهای سختی را در مقابله با موجی از موارد سوء تغذیه و بیماری‌های مرتبط با آن پیش رو داریم.

رئیس بیمارستان «کمال عدوان» در خصوص میزان داروها و کادر پزشکی موجود اظهار کرد: موجودی داروها به صفر رسیده و هیچ هیئت پزشکی متخصصی متناسب با ماهیت رخمی‌هایی که به بیمارستان منتقل می‌شوند، وجود ندارد.

وی ادامه داد: بمباران اسرائیل در هیچ مکانی متوقف نشده و ما با حالتی از نسل‌کشی واقعی دست و پنجه نرم می‌کنیم.

ابوصفیه خواستار گشایش گذرگاهی انسانی برای ورود هیئت‌های پزشکی متخصص، تجهیزات پزشکی و آمبولانس‌ها برای ارائه خدمات لازم به مجروحان شد.

وی همچنین از کشورهای جهان و سازمان‌های حقوق بشری خواست در کنار مراکز بهداشتی و درمانی در غزه بایستند و برای ورود هیئت‌ها و تجهیزات پزشکی جهت ارائه خدمات در سایه تداوم نسل‌کشی تلاش و همکاری کنند.

در همین رابطه، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد که بین ۷۵ هزار تا ۹۵ هزار نفر همچنان در شمال غزه هستند.

در همین راستا، سازمان ملل تاکید کرد که شرایط معیشتی در شمال غزه مرگ‌بار است و غیرنظامیان فلسطینی از گرسنگی جان خود را از دست می‌دهند و جهانیان تماشا می‌کنند.

استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل در جریان کنفرانسی مطبوعاتی عنوان کرد که شمال غزه از حدود یک ماه پیش تحت محاصره رژیم صهیونیستی قرار دارد و باید این جنایت متوقف شود.

پیشتر دستیار سخنگوی دبیرکل سازمان ملل هشدار داد در صورتی که طبق گزارش اخیر کمیته بررسی قحطی که در آن نسبت به احتمال بروز قحطی در شمال غزه ابراز نگرانی شده بود، در روزهای آتی اقدامی برای نجات جان افراد در پیش گرفته نشود، احتمال بروز قحطی قریب‌الوقوع در این منطقه وجود دارد.

جنگ غزه وارد چهارصد و یکمین روز متوالی خود شده است، در حالی که بمباران صهیونیست‌ها در سراسر نوار غزه، به ویژه در مناطق شمالی و همچنین بیمارستان‌ها، خانه‌ها و چادرهای آوارگان در این باریکه ادامه دارد.

ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه می‌دهد و ۳۷ روز است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرال‌ها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.

در همین راستا، دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده می‌کند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۰ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403082014422
  • خبرنگار : 71588