گزارش ایسنا از جلسه شورای شهر تبریز

دویست‌و بیست‌ویکمین جلسه شورای شهر تبریز در عمارت تاریخی ساعت برگزار شد.

غلامرضا احمدی، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز روز یکشنبه در ابتدای این جلسه ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، گفت: حضرت زینب (س) در کنار پرستاری از بازماندگان کربلا، پرستاری نهضت کربلا را نیز به عهده داشت و وی نماد واقعی و آرمانی پرستاری است. ایشان در طول عمر خود پرستار پدر، برادران و فرزندان برادران خود نیز بوده است.

وی با اشاره به اینکه حضرت زینب (س) پس از قیام عاشورا، تبلیغ و نگهداری نهضت حسینی را هم به عهده‌ داشته است، گفت: پرستاری از امام سجاد (ع) نیز بر عهده ایشان بود و در راه زنده نگه داشتن نهضت عاشورا، سختی‌ها و ناملایمات عدیده‌ای را متحمل شدند.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: حضرت زینب (س) در کنار پرستاری از بازماندگان کربلا، پرستاری نهضت کربلا را نیز به عهده داشت و وی نماد واقعی و آرمانی پرستاری است.

احمدی گفت: به پاس قدردانی از زحمات پرستاران و تجلیل از مقام شامخ و شخصیت والای حضرت زینب (س) و الگوسازی این شخصیت، روز ولادت این بانوی بزرگوار جهان اسلام، به نام روز پرستار نامگذاری شده است و امروز توفیق داریم در محضر تعدادی از پرستاران نمونه باشیم.

گفتنی است در این جلسه از تعدادی از پرستاران به نام‌های زهرا حسین زاده (پرستار داوطلب به مدت ۶ سال و ۱۱ عملیات در دفاع مقدس)، مریم کوچه مشکی (پرستار همسر جانباز ۷۰ درصد)، فریبا کاظمی اسکندانی، فریبا حیاتی و خانواده پرستار شهیده فرناز کیهان (شهادت در دوران مبارزه با کرونا) تجلیل و قدردانی شد.

تجلیل از پرستاران نمونه در صحن شورای اسلامی شهر تبریز

در ادامه‌ی این جلسه اعضای شورای اسلامی شهر تبریز ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی پرستاران جهت ارائه خدمات درمانی به مردم عزیزمان به مناسبت روز پرستار تجلیل و قدردانی کردند.

ارجاع مصوبه‌ی یکپارچه سازی سیستم‌های آماری و ارزیابی شهرداری تبریز به کمیسیون‌های تخصصی


موضوع مصوبه‌ی کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی کلانشهر تبریز با موضوع یکپارچه سازی سیستم‌های آماری و ارزیابی شهرداری تبریز به کمیسیون‌های تخصصی ارجاع شد.

روح الله رشیدی، رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهری در این جلسه اظهار کرد: از جمله چالش‌های ما منابع مختلف گزارش گیری است، سامانه‌ی یکپارچه سازی شهرسازی قابل توسعه بوده و می‌توان بیش‌تر از این‌ها در حوزه‌ی درآمد و... بر روی آن کار کرد.

وی ادامه داد: خوشبختانه معاون عمران و شهرسازی شهرداری‌ تبریز نیز این موضوع را تایید کردند که می‌توانند جهت یکپارچه سازی حوزه‌ی عمران همکاری کنند.

وی افزود: اگر عملکرد حوزه‌ی عمرانی سامانه‌ای جامع‌تری فراتر از سامانه‌ی ساجا باشد، هم نمودار گزارشات عمرانی بیرون می‌آید و موجب یکپارچه شدن عملکرد واقعی عمران و... می‌شود.

رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهری با تاکید بر اینکه شهرداری جهت برون رفت از روند فعلی در ارائه‌ی آمارهای عملکردی متعدد و گاه متناقض سیستم یکپارچه دربرگیرنده کلیه‌ی اقدامات مالی، بودجه‌ای، درآمدی، اعتبارات حقوق و دستمزد پرسنل، قرارداد و.. مکلف شده است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه‌ی عمران این موضوع در اختیار معاونت عمران قرار گیرد، خاطرنشان کرد: معاونت عمرانی باید بداند که برای هر پروژه چقدر هزینه شده و چه اقداماتی در خصوص آن پروژه انجام گرفته است.

رشیدی تاکید کرد: این موضوع مطرح و فرصت داده شده است تا پایان سال جاری این اقدام در دستورکار قرار گیرد، سال بعد فرمان اصلی مدیریت پروژه‌های عمرانی از جهات مختلف هم درآمدی، پیشرفت فیزیکی و ریالی و.... در اختیار معاونت عمران قرار گیرد.

علیرضا نوای باغبان در ادامه بیان کرد: ای کاش مصوبه‌ی این کمیسیون در کمیسیون برنامه و بودجه نیز مورد کنکاش قرار می‌گرفت، در سیستم مالی شهرداری چنین دارایی اموال منقول و غیرمنقول را هرساله مورد بررسی قرار دهیم.

وی ادامه داد: تفاوت بین بودجه ریزی عملیاتی و بودجه ریزی نقدی و همانطور حسابداری تعهدی و نقدی در شورا مطرح شود چراکه این موضوعات در شهرداری متفاوت بوده و موضوعی زمان‌بر است.

وی افزود: نمونه‌ی آن در این موضوع نمود پیدا می‌کند که وقتی شهردار تغییر می‌کند شهردار بعدی بداند که چه چیزی تحویل گرفته است از این رو باید دارایی‌ها ارزیابی شده و آمار آن مشخص شود.

باغبان با تاکید بر اینکه این یک ایده‌ی کلی است که عملیاتی کردن آن نیاز به بررسی دارد، اظهار کرد: اما صرفا نمی‌گوییم که شهرداری این موضوع را در دستورکار خود قرار دهد بلکه این مسئله نیازمند بررسی و کنکاش بیشتر است.

وی عنوان کرد: نیاز است تا این بحث مورد بررسی قرار گرفته و مدیران ذی ربط نظرات خود را بیان کنند تا ما هم بدانیم که آیا موضوعات قابل اجرا هستند یا خیر، بنده می‌خواهم تا این موضوع بررسی بیشتری قرار گیرد.

احد صادقی نیز خاطرنشان کرد: این موضوع را هم می‌توانیم به کمیسیون برنامه و بودجه ارجاع دهیم تا مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.

تیم تراکتور آبروی فوتبال کشورمان را در آسیا حفظ کرد


حجت الاسلام رسول برگی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تاکید بر اینکه تیم تراکتور آبروی تیم‌های تهرانی را در آسیا حفظ کرد، گفت: تیم تراکتور آبرویی که پرسپولیس و استقلال در مجامع بین المللی از بین برده است را خریداری کرد اما با این حال گویا سند شبکه‌ی سه به نام تیم‌های تهرانی زده شده و بازی‌های تیم تراکتور را نمایش نمی‌دهند.

حجت الاسلام رسول برگی طی تذکری در این جلسه اظهار کرد: در خصوص تخلفات ساختمانی صداوسیما نامه‌ای ارسال کرده‌ام که تاکنون کسی در این موضوع پاسخگو نبوده است، خواهشمندم تا با یک نقشه‌ی هوایی تعداد و درختانی که در این مکان قطع شده‌اند اعلام و دلیل آن مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه حسین نجفی مربیگری تیم ایران را با مشارکت و حمایت باشگاه شهرداری تبریز در رشته‌ کیگ بوکسینگ برعهده گرفته است، افزود: این تیم توانسته در این مسابقات ۶ مدال طلا و دو مدال برنز کسب کند که باید دعوت شده و در صحن علنی شورا از آن‌ها تجلیل کنیم.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: تیم فوتبال تراکتور در آسیا هم برای ایران و هم تبریز افتخارآفرینی می‌کند، در حالی که تیم‌های چون پرسپولیس و استقلال با وجود حمایت‌های دولتی نتایج ضعیف‌ تری می‌گیرند اما تراکتور با غلبه بر حریفان خود نام ایران و تبریز را در مجامع بین‌المللی برجسته می‌کند.

وی با بیان اینکه پیشنهاد بنده این است تا پارک و یا معابری به نام تیم تراکتور در تبریز نامگذاری شود، عنوان کرد: برخی المان‌هایی که مربوط به این تیم است داخل آن قرار گیرد از طرف دیگر بر صداوسیمای کشوری مخابره شود که نمی‌توانند با انجام برخی کارها نام تیم پرطرفدار تراکتور کمرنگ سازند.

برگی خاطرنشان کرد: وظیفه‌ی ما است تا از تریبونی که در اختیار داریم جهت مطرح کردن دغدغه‌ی جوانان که به تیم تراکتور عشق می‌ورزند را استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: امام جمعه تبریز در دیدار با وزیر ورزش در صحبت‌های خود موضوع تیم ماشین سازی را مطرح کرده‌اند، حال نیز آقای پزشکیان و معاونان آن که با تاریخ تبریز و ماشین سازی آشنا هستند اقدامی در خصوص این موضوع انجام دهند تا شاید این تیم احیا شود.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه در سه شهر اصفهان، تهران و کرج مازوت سوزی متوقف شده است، افزود: چرا این موضوع برای تبریز صدق نمی‌کند مگر مردم تبریز از ایران نیستند، نمایندگان این موضوع را پیگیری کنند.

وی بیان کرد: خاموشی‌های گسترده در فصل زمستان نیز از جمله مشکلات شهروندان است که گاها موجب سوختن یخچال و ...آن‌ها می‌شود که اداره‌ی برق نیز این مشکل را بر عهده نمی‌گیرد. در خصوص این موضوع هیچ کس پاسخگو نیست.

برگی در خاتمه اضافه کرد: همه یکصدا نامه‌ای در خصوص مازوت سوزی و قطعی‌های مکرر برق نامه‌ای ابلاغ کنیم تا این موضوع پیگیری شده تا شاید مشکل مردم حل شود.

اسوتچی: تقابل با مطالبه‌گری دور از انصاف است


عضو شورای اسلامی شهر تبریز در واکنش به برخی اظهارات در صحن علنی این شورا گفت: این شیوه که در مقابل چهار نفر مطالبه‌گر ایستادگی شود و آن‌ها را مجبور کنیم تا چیزی نگویند، دور از انصاف است.

محمدحسن اسوتچی طی تذکری در این جلسه اظهار کرد: متاسفانه روابط عمومی شهرداری جلسه را ترک کردند و نمی‌توانند از تشکرهایی که از شهردار می‌شود، ویدئویی تهیه کرده و به رسانه‌ها ریپورتاژ کنند.

وی با تاکید بر اینکه بنده پاسخی به آقای شهردار بابت سخنان طوفانی‌شان بدهکار بودم، ادامه داد: به دلیل احترام به هیئت رئیسه شورا برای اینکه موضوع به تنش و حاشیه نکشد سکوت کرده و پاسخ خود را به زمان دیگر موکول می‌کنم.

اسوتچی با تأکید بر اینکه خداوند خود این نیت‌های غیرعامدانه را هدایت کند، بیان کرد: سخنان بنده با نطق‌های شهرداری که توام با دروغ، تهمت و افترا بوده است، فرق دارد که بیان خواهم کرد.

وی افزود: این شیوه‌ که در مقابل ۴ نفر مطالبه گر ایستادگی شود و آن‌ها را مجبور کنیم تا چیزی نگویند دور از انصاف است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز اضافه کرد: امیدوارم تا این شیوه‌ها ادامه پیدا نکند. اگر این شیوه‌ها ادامه پیدا کنند، ناچارا مجبور هستیم تا اگر در مقابل احترام خود احترام نبینیم، با الفبای خودشان با آن‌ها سخن بگویم، بعضی چیزهایی بیان کرده‌اند و بنده در خصوص آن‌ها صبر کرده‌ام بدلیل این است که بی‌احترامی نشود.

پروژه‌ی ۴۵ متری شهید آل هاشم نیازمند حمایت استانی است


روح الله رشیدی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز  با تاکید بر اینکه پروژه‌ی ۴۵ متری شهید آل هاشم نیازمند حمایت استانی است، گفت: نیاز است تا ظرفیت استانی را در این موضوع آورده و تصمیم جدی‌تری در خصوص این پروژه گرفته شود.

روح الله رشیدی، رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهری شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه طی تذکری اظهار کرد: پروژه‌ی ۴۵ متری شهید آل هاشم که هشت ماه از آغاز آن می‌گذرد هنوز به پایان نرسیده و این در حالی است که به سمت فصل بارش و سرما می‌رویم، وضعیت اجرایی این پروژه به دلیل برخی از موانع با این سرعت به پایان نخواهد رسید و وضعیت آن با گزارش‌های تصویری قابل ارائه است.

وی ادامه داد: این‌موضوع را در دیدار با استاندار بیان کردیم و گفته شد که این‌ مسئله نیاز به حمایت استانی دارد، چرا که با روند اجرایی فعلی، این پروژه به اتمام نخواهد رسید. نیاز است تا ظرفیت استانی را در این موضوع آورده و تصمیمی جدی در خصوص این پروژه اتخاذ شود.

رشیدی با اشاره به اینکه مردم این منطقه در وضعیت رقت‌باری قرار دارند، افزود: موضوعات کوچکی که موجب عقب افتادن روند اجرایی این پروژه می‌شود بایستی حل شده و روند اجرایی آن سرعت یابد.

رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهری شورای اسلامی شهر تبریز در خاتمه گفت: در خصوص ایمن‌سازی مسیر بی آرتی یک سری اقداماتی انجام گرفت اما درخواست اصلی این بود که این مسیر ایزوله شود، و ورود موتور سیکلت و خودروی شخصی به آن با یک راهبند دستی ممنوع شود، این مسیر موجب خسارت‌های مالی و جانی می‌شود که موضوع کوچکی نبوده و اقدام بزرگی است.

اجرای ۳۰ رشته مسیرگشایی جدید در سال ۱۴۰۴/ توسعه ۲۴۳ هکتار فضای سبز شهر

شهردار تبریز از پیش بینی اجرای ۳۰ رشته مسیر گشایی جدید در بودجه سال ۱۴۰۴ خبرداد.

 یعقوب هوشیار در جریان برگزاری دویست و بیست و یکمین جلسه شورای پارلمان شهری در خصوص دستور جلسه دوم بررسی گزارش عملکرد منابع و مصارف شش ماهه برنامه و بودجه مصوب سال ۱۴۰۳ شهرداری تبریز اظهار کرد: امسال ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت در قالب بدهی های شهرداری که میراث دوره های قبلی بود پرداخت شد تا از اعمال جرایم سنگین بانکی برای شهرداری جلوگیری شود.

وی اضافه کرد: در کنار آن، توانستیم ۵۰۰ میلیارد تومان سهم شهرداری را نزد بانک شهر افزایش دهیم  که سرمایه گذاری برای سال های آتی شهر است.

هوشیار با اشاره به نقش شورای ششم در کسب موفقیت های بدست آمده  گفت: در صورت ارزیابی عملکرد شورای اسلامی شهر در دوره ششم، به نسبت شوراهای قبلی تقریبا و تحقیقا این دوره  در تراز بالاتری نسبت به شورای های قبلی است.

شهردار تبریز در ادامه سخنان خود افزود: در تمامی کلانشهرها عملکرد دوره ششم شورای اسلامی شهر در حوزه حمل و نقل به نسبت شورای پنجم موفقت‌آمیز بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه حمل و نقل در ۱۰ سال گذشته ۵۰ دستگاه اتوبوس خریداری شده بود ولی در سه سال گذشته ۵۰۰ اتوبوس خریداری شده است همچنین ۲۵۰۰  تاکسی نوسازی شده و خط یک مترو نیز تکمیل شده است.

هوشیاربا اشاره به رتبه اول تبریز درهوشمند سازی شهری تصریح کرد: ۳۰۰ کیلومتر فیبرنوری در تبریز کارشده و همچنین ۶۰۰ دوربین برای نصب در تقاطع های شهرخریداری شده است.

وی درمورد احداث ورزشگاه ۱۵ هزار نفری نیز گفت: مطالعات ورزشگاه ۱۵ هزار نفری به پایان رسیده است و در هفته آینده لایحه آن به شورا ارائه خواهد شد.

شهردار تبریز با اشاره به بودجه بندی سال ۱۴۰۴ تصریح کرد: مبنای بودجه سال آتی مسیرگشایی است  که بر اساس آن ۳۰ مسیر اولویت دار برای اجرا مشخص شده است.

 وی ادامه داد: تلاش داریم در ۳ ماه آینده  مسیر گشایی های شهید بی مثل و شهید سعیدی به اتمام برسد.

هوشیار  در خصوص خرید ماشین آلات سنگین نیز گفت: در حوزه خرید ماشین آلات سنگین برای اولین بار نسبت به خرید جرثقیل و ۲۰ دستگاه زباله‌کش اقدام شده که در مرحله تجهیز قرار دارند.

وی در خصوص احداث پارک و فضای سبز در سطح شهرادامه داد: از سال گذشته تاکنون ۲۴۳  هکتار توسعه فضای سبز صورت گرفته و تلاش داریم این رقم تا پایان سال به ۴۰۰ هکتار افزایش یابد.

شهردار تبریز با اشاره به احداث پارک‌های محله ای نیز گفت:  باغ چلبی، پارک شهدا، پارک سلامت، پارک پردیس، پارک حافظ، توسعه پارک باغشمال، پارک ارتش، پارک چشمه لی باغ، پارک ولی امر، ولایت، تلاش، مهر ولایت، روشنایی، درسطح شهر احداث شده اند و  پارک ارم نیز مرحله برگزاری آگهی مناقصه و انتخاب پیمارنکار است.

شهردار تبریز با بیان اینکه امسال ۲۴ هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی داریم افزود: در حوزه سرمایه گذاری اقدامات موثری انجام یافته است که از جمله آن می توان به صدور مجوز ساخت ۳ هتل اشاره کرد.

وی با اشاره به پروژه های سرمایه گذاری شهرداری تبریز ادامه داد: شهرداری تبریز ۱۵ پروژه آماده در حوره سرمایه‌گذاری دارد که نزدیک به ۱۰۰ همت گردش مالی این پروژه است.

انتهای پیام 
 

  • یکشنبه/ ۲۰ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403082014395
  • خبرنگار : 50535