در جلسه امروز شورای شهر تهران مطرح شد

تبدیل تهدید دره فرحزاد به فرصت گردشگری برای تهرانی‌ها/ لزوم ساماندهی برخی سدمعبرها در معابر پایتخت

چند تن از اعضای شورای شهر تهران نظرات خود در مورد وضعیت شهر را بیان کرده و با اشاره به تبدیل تهدید دره فرحزاد به فرصت گردشگری برای تهرانی‌ها بر لزوم ساماندهی برخی سدمعبرها در معابر پایتخت، تشکر از اجرای پویش «تهران دوست داشتنی» و لزوم ارائه گزارشی از سوی شهرداری تهران درمورد درآمدهای بهشت زهرا و آرادکوه تأکید کردند.

به گزارش ایسنا، علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود در جلسه شورای شهر تهران با اشاره به افتتاح روز گذشته رود دره فرحزاد با بیان اینکه شهرداری تهران با کمک چندین معاونت و دو منطقه ماه‌ها درگیر پاکسازی این منطقه بودند، گفت: برخی از پروژه‌ها گویای مطلب هستند و باید از کار رسانه‌ای صرف عبور کنیم و انسان رسانه‌ها باید گویای اتفاقات باشند.

وی با بیان اینکه از پویش «تهران دوست داشتنی» تشکر می‌کنم و گروه‌های مرجع را درگیر کرده است و بار اطلاع رسانی را پویا تر و فعالتر کرده، افزود: این روزها شاهد برخی سدمعبرها هستیم؛ اما در برخی مناطق مثل منطقه ۱۱ ساماندهی به خوبی در اطراف تئاتر شهر انجام شده؛ اما در برخی مناطق اینگونه نیست و نه می‌توان از پیاده رو و نه خیابان عبور کرد. وگرنه شهر از دست می‌رود و باید ساماندهی شوند.

همچنین مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود با بیان اینکه فرعون زمانه ما در حال کودک کشی است؛ اما سنت الهی ثابت کرده است افرادی که صبور هستند پیروز نهایی هستند، گفت: ان‌شاءالله نامی از جنایت کاران امروز هم در تاریخ نماند.

در ادامه احمد علوی رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران با اشاره به حریق هتل رامتین و محبوس شدن ۴۰ نفر در تهران گفت: جای تقدیر و تشکر از سازمان آتش نشانی دارد که با جان خود مردم را نجات می دهند، اما کمتر دیده می شوند.

وی با بیان اینکه رود درها مکان طبیعی گردشگری در تهران هستند، گفت: این محل فصای بکری بود که متاسفانه طی سالیان مختلف به پاتوق آسیب‌های اجتماعی بدل شده بود؛ اما شهرداری تهران با کمک دستگاه‌های مختلف این تهدید را به فرصت بدل کرد و به نظرم بازگشت این تفریجگاه به سبد تفریحی تهرانی‌ها موجب می‌شود تا این دره پاتوق خانواده‌ها شود.

تذکر عضو شورای شهر در خصوص درآمدهای بهشت زهرا و آرادکوه

مهدی اقراریان نیز در تذکر پیش از جلسه خود خطاب به علیرضا زاکانی شهردار تهران با اشاره به درآمدهای حریم استحفاضی شهرها اظهار کرد: با عنایت به تبصره ۳ ماده ۹۹ قانون شهرداری، شهرداری‌های سراسر کشور مکلفند علاوه بر اعتبارات دولتی حداقل ۸۰ درصد از عوارض و درآمدهای حریم استحفاضی شهرها را با نظارت فرمانداری و بخشداری در جهت عمران و آبادی روستاها و شهرک‌های واقع در حریم خصوصا در جهت راه‌سازی، آموزش و پروش، بهداشت و تامین آب آشامیدنی هزینه کنند.

او ادامه داد: بر اساس گزارشات اقدامات صورت گرفته در خصوص درآمدها و هزینه‌ها و مستندات نظارت فرمانداری و بخش‌داری‌ها در مناطق دارای حریم و سازمان‌های واقع در حریم مثل بهشت زهرا و مجموعه آراد کوه در مسیر خود به شورای شهر ارسال و ارائه شود.

به گزارش ایسنا، سید جعفر تشکری هاشمی نیز پس از پایان جلسه امروز شورای شهر با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا از پاسخ‌های شهردار تهران قانع شده است یا خیر؟ گفت: شهردار تهران در جلسه گذشته درخصوص برخی از اشکالات صحبت و اعلام کرد که دستور پیگیری می‌دهد؛ اما از آنجایی که اشکال در یک یا دو بند نبود و در مابقی موارد نیز  اشکال باقی مانده بود، انتظار داریم شهردار تهران دستورات فوری برای برخورد با واحدهایی که اقدامات لازم را انجام نداده‌اند، دهند و برای برگرداندن وضعیت به شکل قبل باید ترتیب لازم برای جبران خسارت فراهم شود و در عین حال به عنوان وظیفه‌ای که به عنوان فرد سوال کننده داشتم صراحتا اعلام می‌کنم پاسخها قانع کننده نبوده‌اند و در ادامه کار باید پیگیری‌های قانونی خود را انجام دهیم. 

تشکری هاشمی با تأکید بر اینکه هدف از سوال، اصلاح روندها و رویه‌هاست، اظهار کرد: تا مادامی که رویه‌ها اصلاح نشوند ما از تمام ظرفیت‌های قانونی برای اصلاح استفاده خواهیم کرد. 

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: در متن ماده ۸۳ قانون شوراها به صراحت قید شده، اگر سوال کننده بعد از شنیدن پاسخ سوالات  قانع نشود باید گام‌های بعدی از جمله استیضاح را بردارد اما یک فرد سوال کننده به تنهایی نمی‌تواند تقاضای استیضاح داشته باشد و باید حداقل ۷ نفر چنین تقاضایی داشته باشند تا استیضاح در دستور کار قرار گیرد. همچنین  برای رأی آوردن استیضاح باید حداقل ۱۴ رأی وجود داشته باشد. 

وی با بیان اینکه با  طرح سوال انتظار بهبود و حل مسئله را داشته‌ایم، گفت: به دنبال دریافت پاسخ عینی و عملی هستیم و اگر این اتفاق رخ ندهد ظرفیت‌های قانونی در جای خود باقی خواهد بود و اگر مابقی اعضا نیز قانع نشده باشند گام‌های بعدی برداشته می‌شود که امیدواریم شهردار تهران به گونه‌ای عمل کند که ما نیازی برای  ورود به گام بعدی را نداشته باشیم. 

تشکری هاشمی در واکنش به خوش و بش خود با شهردار  تهران در پایان جلسه گذشته نیز گفت: میان اعضای شورای شهر و شهردار تهران خصومت شخصی وجود ندارد؛ خوش و بش علامتی از اخلاق مداری اعضای شورا و حاکی از  روابط اخلاقی و انسانی است، هم دفاع از حقوق شهروندان را در جای خود پیگیری می‌کنیم و هم  احترام نگه داشته و ادب را رعایت می‌کنیم و می‌توان هم  رعایت آداب اخلاق اسلامی را داشت و هم از حقوق شهر حتی تا سر حد استیضاح  دفاع کرد. 

 انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۰ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۶
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403082014393
  • خبرنگار : 71368