با صدور پروانه بهداشتی ساخت آرد و نان کامل انجام شد؛

آغاز تولید نان سبوس دار در زاهدان

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با صدور پروانه بهداشتی ساخت آرد و نان کامل برای اولین بار در استان سیستان و بلوچستان، تولید نان کامل در زاهدان شروع شد.

دکتر مصطفی صالحی زاده در گفت وگو با ایسنا، افزود: در راستای تشویق خانواده ها به استفاده از نان کامل به عنوان بهترین و سالمترین نان، برای یک کارخانه و یک واحد تولیدی، مجوز ساخت آرد و نان کامل صادر شد.

وی افزود: استفاده از نان کامل و سبوس‌دار به دلیل اینکه دارای فیبر، منیزیم، برخی ویتامین ها و آنتی اکسیدن می باشد، برای پیشگیری و کمک به درمان بیماری‌هایی از جمله اضافه وزن و چاقی، فشارخون بالا، دیابت، چربی خون توصیه می شود.

وی ادامه داد: چندین واحد تولیدی آرد نیز ضمن تامین منابع مالی لازم به دنبال تجهیز و راه اندازی خطوط تولید آرد، نان و فرآورده‌های آردی بر پایه آرد کامل هستند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۰ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403082014369
  • خبرنگار :