به گزارش ایسنا، این کاهش تقاضا در حالی رخ میدهد که مقامات به دنبال تقویت فعالیتهای داخلی بودهاند، زیرا بحران املاک بر اعتماد تأثیر میگذارد.
اداره ملی آمارچین اعلام کرد که شاخص قیمت مصرفکننده در ماه اکتبر نسبت به مدت مشابه سال قبل ۰.۳ درصد افزایش یافت که نسبت به ۰.۴ درصد در سپتامبر کاهش یافت. آخرین رقم کمتر از ۰.۴ درصد پیشبینی شده در نظرسنجی بلومبرگ از اقتصاددانان است.
این دادهها پس از آن منتشر شد که قانونگذاران چینی طرحی گسترده برای برداشتن بدهیهای دولت و افزایش هزینهها ارائه کردند. در حالی که بسیاری از اقتصادهای بزرگ غربی با خطر تورم بالا مقابله میکنند، چین در عوض با قیمتهای پایین یا منفی مقابله کرده است. این کشور در پایان سال ۲۰۲۳، به مدت چهار ماه در رکود فرو رفت و شدیدترین انقباض قیمت مصرفکننده در ۱۴ سال گذشته در ژانویه بود.
اداره ملی آمار چین اعلام کرد که قیمتهای کارخانه در ماه اکتبر نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲.۹ درصد کاهش داشته است، در حالی که در سپتامبر ۲.۸ درصد کاهش داشته است. این روند کاهش تورم را که در اواخر سال ۲۰۲۲ آغاز شد، گسترش میدهد.
پکن در سپتامبر مجموعهای از اقدامات با هدف تقویت فعالیتهای اقتصادی، از جمله کاهش نرخها و کاهش برخی محدودیتهای خرید خانه را ارائه کرد.
خبرگزاری فرانسه گزارش کرد که لی چیانگ، نخستوزیر چین، این هفته گفت که کاملاً مطمئن است که این کشور به هدف رشد خود در حدود ۵ درصد برای سال ۲۰۲۴ دست خواهد یافت، اما در سه ماهه سوم، این کشور شاهد کندترین رشد خود در یک سال ونیم بود.
انتهای پیام