علی محمدیکیا در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: ۱۵۰۰ کیلومتر جاده در حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای تیران و کرون قرار گرفته و حجم بالایی از ترافیک استان اصفهان در این راهها قرار دارد.
وی افزود: ایمنی، بهسازی و توسعه راههای این شهرستان ضرورت دارد که بعضی از نقاط به دلیل وقوع حوادث و حجم بالای ترافیک مستلزم احداث راه جدید بوده که با توزیع اعتبارات شهرستانی و بهرهگیری از دستورالعمل مولدسازی این نیازها مرتفع خواهد شد.
فرماندار تیران و کرون بودجه تملک و دارایی امسال این شهرستان را ۵۶۰ میلیارد ریال اعلام و اظهار کرد: یکچهارم این اعتبار برای ایمنسازی جادههای برونشهری و خدمات راهداری اختصاصیافته است.
به اعتقاد محمدیکیا، اعتبارات شهرستانی پاسخگوی نیاز راهداری نبوده و به توزیع بودجه استانی و ملی نیاز است تا سرعت کار افزایش پیدا کند.
وی با بیان اینکه اداره راهداری و حمل و نقل جادهای تیران و کرون در جذب اعتبارات شهرستانی و استانی موفق بوده، تصریح کرد: برای راهسازی نیاز به حمایت و اقدامات راه و شهرسازی است تا مسیرهایی مثل تیران به چادگان تعریض شود.
فرماندار تیران و کرون با اشاره به جاده تیران به سامان و میزان سفر در این محور مواصلاتی، افزود: تعریض این مسیر در حال پیگیری و از مطالبات عمومی محسوب میشود که از ظرفیت قانون مولدسازی استفاده شده و با اختصاص زمین، این جاده دو بانده خواهد شد.
محمدیکیا یادآور شد: احداث پل نیز در سه راهه جاده سد زایندهرود پیشبینی شده که با تأمین اعتبار آن اجرایی میشود.
وی ایمنسازی راهها، آسفالت و اجرای پروژه خطکشی جاده تیران به داران و داران به تیران را جزء مطالبات رانندگان برشمرد و خاطرنشان کرد: وضعیت آسفالت جاده کمربندی این شهرستان نامطلوب و نیازمند اصلاح بود که بخشی از آن انجام شده است.
فرماندار تیران و کرون معتقد است، با توجه به حجم بالای تردد بار و مسافر در جادههای تیران و کرون برنامهریزی برای اصلاح وضعیت جادهها و اصلاح هندسی در نقاط پرحادثه ضرورت دارد و سرمایهگذاری در این خصوص تصادفات خسارتی، جرحی و فوتی را کاهش داده و در شرایط خاص راننده قادر به کنترل وسیله خود خواهد بود.
انتهای پیام