سید مصطفی مرتضوی ضمن اعلام این خبر، روز شنبه (۱۹آبانماه) بیان کرد: شهروندان در زمان ثبتنام فرزندان خود در کلاسهای خصوصی و تقویتی آنلاین مراقب باشند که در دام کلاهبرداران اینترنتی گرفتار نشوند.
او ادامه داد: افراد طی فرآیند ثبتنام فرزند خود در کلاسهای تخصصی آنلاین، متأسفانه ممکن است با کلاهبرداران روبهرو شوند. این افراد از کاربران میخواهند که مبالغ ناچیزی را بهعنوان پیشثبتنام واریز کنند. سپس با هدایت کاربران به صفحات و درگاههای جعلی، اطلاعات بانکی کاربر را سرقت و حساب آنان را خالی میکنند.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان جمعآوری اطلاعات شخصی و هویتی را از دیگر اقدامات مجرمانه برشمرد و یادآور شد: متأسفانه پس از جمعآوری این اطلاعات نیز شاهد اخاذی از خانوادهها یا دانشآموزان آنها هستیم.
سرهنگ مرتضوی با تأکید به خانوادهها گفت: نباید صرفاً به استفاده از ظرفیت فضای مجازی اکتفا کرد، خانوادهها برای تقویت سطح سواد دانشآموز خود میتوانند از مسیر تهیه کتاب و سیدی نیز اقدام کنند.
او افزود: خانوادهها برای استفاده از کلاسهای آنلاین حتماً از طریق مؤسسات معتبر و شناختهشده، خدمات مدنظرشان را درخواست دهند. بهعلاوه باید مراقب باشند که اطلاعات محرمانه و خصوصی خود و فرزندانش را در اختیار این افراد نگذارند.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: از شهروندان میخواهیم که به هشدارهای پلیس فتا توجه جدی کنند. همچنین در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه اینترنتی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس http://www.fata.gov.ir در بخش ارتباطات مردمی گزارش دهند.
به گزارش ایسنا و نقل از روابط عمومی پلیس اصفهان، سرهنگ مرتضوی توضیح داد: شهروندان در هر ساعت از شبانهروز در صورت مواجه با کلاهبرداری اینترنتی یا برداشتهای غیرمجاز از حسابهای بانکی خود، موضوع را با مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا به شماره ۰۹۶۳۸۰ در میان بگذارند.
انتهای پیام