ایسنا گزارش می‌دهد

راه‌اندازی اینترنت پرسرعت در ۹۰۸ روستای استان کرمان در ۳ سال اخیر

اهمیت گسترش دسترسی کشورهای در حال توسعه به اینترنت، به وسیله‌ دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی و صاحب نظران و کارشناسان ارتباطات و توسعه مورد تأیید قرار گرفته است.

عقیده اکثریت قریب به اتفاق آن است که اینترنت و فن‌آوری‌های وابسته ارتباطات دور باید به عنوان زیرساخت ملی و استراتژیک قلمداد شود. برقراری چنین زیرساخت‌های استراتژیکی برای کشورهای در حال توسعه حیاتی به نظر می‌آید. به طوری که ارتباطات می‌تواند باعث بهبود بهره‌وری اقتصادی، حاکمیت، آموزش، بهداشت و سلامتی و کیفیت زندگی خصوصاً در مناطق حاشیه‌ای شود.

این یافته‌ها نشان می‌دهد که اتصالات وسیع‌تر در درون کشورهای در حال توسعه باعث بهبود زیرساخت اطلاعات کلی در این کشورها می‌شود و در نتیجه تغییرات مثبتی را در بهبود سیاسی- اقتصادی ایجاد می‌کند.

استان کرمان که ۱۱ درصد وسعت کشور را در بر گرفته، علاوه بر جاذبه‌های گردشگری، از لحاظ کشاورزی در ایران و حتی جهان حرف برای گفتن دارد. به گونه‌ای که یک پنجم باغ‌های کشور در این خطه قرار دارد و نقش اساسی در تأمین محصولات زراعی و باغی دارد و خرما و پسته آن نیز در دنیا شهره است.

به گزارش ایسنا، صنایع دستی کرمان آوازه جهانی دارند و عبارتند از پته‌دوزی، مسگری، قالی کرمان، قالی راور، انبر و چاقو راینی، منسوجات دستباف مانند ترمه، شال بافی، گلیم شیریکی پیچ که این نوع گلیم ثبت درمیراث جهانی یونسکو شده‌است. حال یکی از راه‌های معرفی محصولات، جاذبه‌ها و ظرفیت‌های روستاها به مردم داخل و خارج از کشور و اتصال آنها به بازارهای داخلی و خارجی، اینترنت است.

طبق اعلام مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، در سه سال اخیر ۹۰۸ روستای استان با جمعیت ۳۱۰ هزار و۷۷ نفر (۹۲ هزار و ۸۴ خانوار) تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار گرفتند.

حسین ساجدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در سه سال اخیر ۳۸ روستای شهرستان ارزوئیه که دارای ۲۴۹۴ خانوار ( جمعیت ۸۴۶۲ نفر) هستند، تحت پوشش مطلوب اینترنت پرسرعت قرار گرفتند.

به گفته وی، ۲۴۵۲ نفر(۷۴۶ خانوار) در چهار روستای شهرستان انار نیز در این بازه زمانی از اینترنت پرسرعت برخوردا شدند.

به گزارش ایسنا، امروزه بیش از هر زمان دیگری در طول تاریخ شاهد انقلاب در عرصه‌ اطلاعات و ارتباطات هستیم. در عصر اینترنت، تلفن همراه، اینترنت اشیا و هوش مصنوعی، کارآفرینی و کسب و کارها بیشترین میزان تحول را داشته‌اند.

در طول تاریخ، کارآفرینان هیچ‌گاه مسیر همواری را برای رسیدن به اهداف خود طی نکرده‌اند اما امروزه به مدد فناوری مسیر هموارتری برای دستیابی به اهداف خود دارند. نکته مهم این است که ویژگی‌های عصر جدید کسب وکارها و کارآفرینان را ملزم می‌سازد که برای ورود و بقا در بازار پویا باشند و خود را با تغییراتی که در محیط کسب‌وکار اتفاق می‌افتد، در اسرع وقت تطبیق دهند.

به گفته مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان در شهرستان‌ بافت ۶۴ روستا با جمعیت ۱۷ هزار و ۶۲۷ نفر در قالب ۵۷۱۴ خانوار و در شهرستان بردسیر ۶۰ روستا دارای ۵۶۷۷ خانوار( ۱۷ هزار و ۹۴۸ نفر) به اینترنت پرسرعت در سه سال اخیر مجهز شده‌اند.

بنا به اعلام وی، ۲۲ هزار و ۵۸۹ نفر در ۳۳ روستای شهرستان بم و ۳۷ هزار و ۹۲۵ نفر در ۱۱۱ روستای جیرفت و ۱۰۸ هزار و ۵۱ نفر در ۳۹ روستای شهرستان رابر به اینترنت پرسرعت مجهز شده‌اند.

به گزارش ایسنا، تحلیل بازار با روش‌های سنتی هیچ وقت آسان نبوده، برای مثال بازیابی بازخورد رفتار مشتریان در مورد کالاها و خدمات توسط کارآفرینان با روش‌های سنتی بسیار دشوار است. تکنولوژی سرعت و دقت در جمع‌آوری و آنالیز کردن اطلاعات را افزایش داده است. با پیشرفت فن‌آوری‌های پیشرفته، درک نیازهای مشتریان، رسیدن به مخاطبان هدف، درک کردن سلایق و ترجیحات آن‌ها و… بسیار ساده شده است.

در این رابطه ساجدی به ایسنا گفت: ۴۵ روستا با جمعیت ۱۱ هزار و ۵۳۵ نفر در شهرستان راور و ۲۳ روستا با جمعیت ۶۳۸۰ نفر در رفسنجان و ۳۸ روستا با جمعیت ۲۲ هزار و ۵۵۵ نفر در رودبار جنوب تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار گرفته‌اند.

طبق گفته وی، ۴۶۷۶ خانوار در ۳۴ روستای ریگان و ۲۹۴۳ خانوار در ۲۷ روستای شهرستان زرند و ۷۲۷۸ خانواده در ۷۹ روستای شهرستان سیرجان در سه سال اخیر از اینترنت پرسرعت برخوردار شدند.

به گزارش ایسنا، در عصر اینترنت، جایی که مردم درواقع به‌صورت دیجیتالی و آنلاین تحت تأثیر قرار می‌گیرند، کارآفرینان راحت‌تر و آسان‌تر از گذشته می‌توانند از تکنولوژی استفاده کنند و به رشد و گسترش تجارت خود کمک نمایند. در واقع در این فضا دسترسی به مخاطبان راحت‌تر و قابل سنجش‌تر از گذشته است. البته این امر نیازمند دسترسی پایدار و پرسرعت کسب‌وکار به پهنای باند اختصاصی است.

در همین راستا مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان اعلام کرد: ۳۰۴۰ خانوار دارای ۹۴۷۳ نفر جمعیت در ۴۲ روستای شهربابک و ۳۶۵۷ خانوار با جمعیت ۱۲ هزار ۹۸۷ نفر در ۲۸ روستای شهرستان عنبرآباد و ۲۰۵۳ خانوار با جمعیت ۷۱۸۲ در ۱۹ روستای شهرستان فاریاب به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.

وی افزود: در سه سال اخیر ۲۸ روستای شهرستان فهرج دارای ۱۹۵۲ خانوار و در شهرستان قلعه گنج ۴۱ روستای دارای ۴۲۳۴ خانوار و در شهرستان کرمان ۷۰ روستای دارای ۴۹۷۴ خانوار تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار گرفتند.

برپایه این گزارش، به کمک تکنولوژی اطلاعات بسیاری از استعلام‌ها و مراجعات افراد و غیره از طریق شبکه‌های کامپیوتری و به‌صورت خودکار انجام می‌گیرد و نیاز به حضور  نیروی کار انسانی در تمام مدت شبانه‌روز نیست. از طرف دیگر وجود فن‌آوری‌های جدید، امکان دورکاری را برای آن‌ها فراهم می‌آورد. برای مثال سیستم‌های جدید تلفن سازمانی نظیر نکسفون پرو امکان دسترسی به تلفن سازمانی از هر مکانی را فراهم می‌آورد.

براساس اعلام ساجدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، در شهرستان کهنوج ۶۳۶۴ نفر در ۲۱ روستای این شهرستان و در شهرستان کوهبنان ۳۶۳۶ نفر در ۱۰ روستا و ۱۵ هزار و ۶۶۴ در ۳۲ روستای منوجان و ۲۲ روستای نرماشیر با جمعیت ۱۰۲۱۳ نفر در سه سال اخیر تحت پوشش اینترنت مطلوب قرار گرفته‌اند.

به گزارش ایسنا، توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات باعث ایجاد شبکه‌ای عظیم با مقیاس جهانی با نام اینترنت شد. اینترنت قابلیت‌های ارتباطی جدید را ارائه داد و دسترسی آسان‌تر و سریع‌تر به اطلاعات را امکان‌پذیر ساخت.

تکامل اینترنت در طول سال‌ها به توسعه کسب‌وکارها کمک زیادی کرده و در کشورهای پیشرفته، اینترنت یکی از مهم‌ترین ابزارهای کارآفرینان است و این افراد از طریق این شبکه بر قابلیت‌های خود افزوده و از مزایای آن بهره می‌گیرند.

به گزارش ایسنا، می‌توان گفت که هر نوآوری در کسب‌وکار بخشی از اینترنت است. بدون اینترنت، هیچ چیز کارساز نخواهد بود. به همین دلیل اینترنت منبع اصلی برای انواع نوآوری‌هاست.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۹ آبان ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403081913819
  • خبرنگار : 50189