طالب محمدی در گفت و گو با ایسنا گفت: طرح آموزشی - تربیتی سودای بندگی با هدف تعمیق ارزشهای الهی و معارف بلند دینی در ۲۷ مدرسه مستقل دوره ابتدایی استثنایی استان اجرا میشود.
وی با تاکید بر اهمیت فرهنگ اقامه نماز و آموزش معارف دینی در مدارس استثنایی اظهار کرد: در راستای تبیین و نهادینه ساختن فرهنگ انسانساز نماز و نمایانسازی جلوه تمام نما از مظاهر بارز دینی و معنویت، دستورالعمل سودای بندگی در ۱۴۹ کلاس درس مدارس دوره ابتدایی برای بیش از ۹۰۰دانشآموز دختر و پسر با نیازهای ویژه استان اجرا میشود.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: اجرای (آموزش عملی نماز و وضو) سودای بندگی در جهت به کمال رسیدن فضائل اخلاقی از آبان ماه جاری آغاز و تا اواسط اردیبهشت ماه آتی (سال ۱۴۰۴)در مدارس استثنایی دوره ابتدایی استان ادامه مییابد.
محمدی عنوان کرد: در اجرای دستورالعمل «سودای بندگی» نحوه وضو گرفتن و خواندن صحیح نماز برای دانشآموزان با نیازهای ویژه دوره ابتدایی استان آموزش داده میشود.
وی اضافه کرد: آموزش نماز و اعمال دینی به دانش آموزان دوره ابتدایی آثار تربیتی، اخلاقی و عاطفی عمیقی بر شخصیت آنان میگذارد که اجرای طرح سودای بندگی گام مؤثری در این راستا است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان افزود: به منظور پیشگیری از بروز آسیبهای تربیتی در آموزش آداب نماز باید تفاوت ظرفیتها، استعدادها، نیازها و خواستههای دانشآموزان با نیازهای ویژه متناسب با محدودیت آنان مورد توجه قرار گیرد.
وی ترویج فرهنگ نماز را یک نوع سرمایهگذاری فرهنگی و اجتماعی دانست و با تاکید بر اینکه همه اعمال انسان بر اساس نماز به عنوان نخستین ستون دین محاسبه میشود، تصریح کرد: اگر در تعلیم و تربیت، پرورش و تهذیب برای دانشآموزان صورت نگیرد، در بخش آموزش به نتیجه مطلوب نمیرسیم.
محمدی با تأکید بر تأثیرگذاری این فرضیه الهی در رشد، تعالی فرهنگی و کاهش آسیبهای اجتماعی افزود: ترویج و گسترش فعالیتهای دینی و قرآنی سرلوحه فعالیتهای پرورشی آموزش و پرورش با نیازهای ویژه است.
انتهای پیام