ایرج صفایی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه هماکنون یازده روستابازار در استان کرمانشاه فعال است، اظهار کرد: بجز شهرستانهای کنگاور، دالاهو و سرپل ذهاب در بقیه شهرستانهای استان روستابازار فعال داریم.
وی با بیان اینکه پیگیر راهاندازی روستابازار در این سه شهرستان هم هستیم، گفت: در شهرستان سرپل ذهاب محل برپایی روستابازار آماده شده، اما هنوز تجهیز نشده که در پی نشستی که در شهرستان برپا شد، قرار شده این روستابازار هرچه سریعتر توسط مجموعه تعاون روستایی در این شهرستان وارد فاز فروش محصولات شود.
مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه افزود: در شهرستان کنگاور نیز بخش خصوصی برای راهاندازی روستابازار پای کار است که امیدواریم تا آخر سال شاهد برپایی روستا بازار در این شهرستان هم باشیم.
صفایی ادامه داد: در شهرستان دالاهو نیز مکانی را برای برپایی روستا بازار معرفی کرده بودیم که مورد موافقت مجموعه راه و شهرسازی قرار نگرفت و پیگیر معرفی یک مکان جدید برای راهاندازی روستا بازار شهرستان هستیم.
صفایی با بیان اینکه در روستا بازارها اقلامی شامل برنج، گوشتقرمز و مرغ منجمد دولتی، شکر، قند و سایر کالاهای کشاورزی زیر قیمت بازار به دست مصرفکنندگان میرسد، گفت: در روستا بازارها معمولاً کالاها و محصولات با ۱۵ تا ۲۰ درصد زیر قیمت بازار عرضه میشود.
وی هدف از برپایی روستا بازارها را حمایت از تولیدکنندگان و مصرفکنندگان کالاهای بخش کشاورزی عنوان کرد و افزود: روستابازارها حذف واسطهها را به عنوان مهمترین برنامه در دستور کار خود داشته و با شعار از مزرعه تا سفره به طور مستقیم اقلام کشاورزی را از تولیدکنندگان به دست مصرفکنندگان میرسانند.
صفایی تاکید کرد: روستا بازارها نقش مهمی در کوتاهکردن دست دلالان از بازار عرضه محصولات کشاورزی دارند و باعث میشوند محصولات کشاورزی به طور مستقیم از طریق تولیدکنندگان در اختیار مصرفکنندگان قرار بگیرد که هم به نفع تولیدکنندگان است و هم به نفع مصرفکنندگان.
انتهای پیام