سمیه سالم در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: این کتابها طی ۱۰ سال اخیر از سوی اساتید و طلاب حوزه خواهران استان، تدوین، گردآوری و منتشر شدند.
وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون نیز با حمایت حوزه خواهران استان پنج کتاب منتشر شده است ادامه داد: این کتابها در موضوعات مختلف مذهبی، سیاسی، حقوق، کلام، عقیدتی، کودک و نوجوان، زن، خانواده و... منتشر شدند.
وی با بیان اینکه عمده این کتب توسط طلاب سطح سه تالیف و منتشر شدند خاطرنشان کرد: بخش زیادی از این آثار، پایاننامههای طلاب هستند.
معاون پژوهشی حوزه خواهران استان سمنان از نگاه ویژه مدیریت حوزه خواهران استان سمنان به آثار مرتبط با نهاد خانواده خبر داد و گفت: مرکز هاجر حوزه علمیه خواهران از آثار فاخر در حوزه زن و خانواده حمایت ویژه میکند.
سالم در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا در ارتباط با چگونگی این حمایتها خاطرنشان کرد: حمایتهای مالی از نشر کتاب متفاوت است و حوزه علمیه خواهران استان، بسته به کیفیت و ضرورت نشر بین ۳۰ تا ۱۰۰ درصد هزینههای چاپ کتاب را تقبل میکند.
معاون پژوهشی حوزه خواهران استان سمنان از توسعه فضاهای کتابخانهای در این حوزه خبر داد و گفت: خوشبختانه همه حوزه ها و مدارس ما از نعمت کتابخانه بهرهمند هستند.
وی با اشاره به اینکه کتابخانه حوزه خواهران در سمنان بیش از ۱۲ هزار نسخه کتاب دارد تصریح کرد: کتابخانههای حوزه های سمنان، شاهرود و دامغان از غنیترین کتابخانههای تحت پوشش حوزه هستند و خوشبختانه تلاش شده که مجموعه کاملی از کتب تخصصی در این مجموعهها جمعآوری شود که طلاب از آن بهرهمند شوند.
وی از تحصیل بیش از سه هزار و ۲۰۰ بانوی طلبه در استان خبر داد و اظهار کرد: این طلاب در سه سطح دو، سه و چهار در ۱۲ مدرسه حوزه خواهران مشغول به تحصیل هستند.
انتهای پیام