امروز در جامعه از کسانی میخواهیم صحبت کنیم که با وجود معلولیت توانستهاند در زمینههای مختلف نقشآفرینی کرده و به پیشرفت و دست پیدا کنند و به همه ثابت کنند که معلولیت محدودیت نیست.
معلولیت یک واقعیت است که میتواند اثرات عمیقی بر زندگی فرد داشته باشد اما این مهم نیست که فرد معلول چه تعدادی از وظایف یا کارها رو انجام میدهد، بلکه اینکه چطور آن را انجام میدهد.
معلولیت فقط یک محدودیت جسمی نیست؛ بلکه فرصتی برای این است که فرد بتونه به شکلهای جدیدی در جامعه مشارکت کنه و توانمندیها و استعدادهای خودش رو به نمایش بگذارد.
معلولیت محدودیت نیست
علیعباسی کارشناس مسائل اجتماعی در گفتوگو با خبرنگار ایلام گفت: امروز برخی خانوادهها فرزندان معلول خود را پنهان میکنند، در صورتیکه شاید بتوانند در جامعه نقشآفرینی کنند.
این کارشناس مسائل اجتماعی گفت: باید توجه داشت که در طول تاریخ برخی از معلولان باعث ایجاد تحول در جامعه شدهاند نتوانستهاند محدودیتها را کنار بگذارند که نشان میدهد که معلولان میتوانند تحول ایجاد کنند.
نمونهای از یک معلول ایلامی موفق
یکی از معلولان ایلامی که توانسته محدودیت را کنار بگذارد مهدی هواسی زاده از ورزشکاران دارای معلولیت جسمی و حرکتی است که تاکنون موفق به دریافت چندین مقام قهرمانی کشوری شده است.
با وجود معلولیت اما این ورزشکار محدودیتها را کنار گذاشته و به مدت هشت سال سنگنوردی را ادامه داده و عضو تیم ملی سنگنوردی معلولان کشور است که همین مورد گویای تلاش این ورزشکار است، همچنین کسب چهار مقام کشوری در رشته سنگنوردی و صعود به ۲۱ قله در ایران از جمله دماوند، سبلان، دنا، پرو، الوند، فرود از بزرگترین آبشار ایران و صعود به دیوارهای بلند کشور از جمله سوابق درخشان این ورزشکار معلول است.
مهدی هواسیزاده در گفتوگو با خبرنگارایسنا گفت: در ابتدا شاید همه فکر کنند که معلولیت محدودیت به دنبال دارد اما اینگونه نیست و اگر تلاش و کوشش داشته باشیم قطعاً محدودیتها را شکست خواهیم و به موفقیت دست پیدا میکنیم.
وی افزود: این ایستادگی و پشتکار است که باعث میشود تا یک نفر موفق باشد و بتواند محدودیتها را شکست دهد، در واقع امروز هر کسی که بخواهد به اهدافش دست یابد باید بتواند ایستادگی و پشتکار همراه با تلاش و کوشش را سرلوحه کار خود قرار داده و هیچوقت ناامید نشود.
عضو تیم ملی
هواسیزاده گفت: در حال حاضر عضو تیم ملی سنگنوردی معلولان کشور هستم و صعود ۲۱ قله در کشور را در کارنامه دارم که انشاءالله این راه برای دستیابی به موفقیتهای بیشتر و افتخارآفرینی برای ایران اسلامی ادامه خواهیم داد.
این ورزشکار معلول ایلامی تصریح کرد: مشغول تدریس رشته سنگنوردی نیز هستم تا بتوانم کسانی را تربیت کنم که این راه را ادامه دهند.
اینگونه است که محدودیتها را میتوان پشت سر گذاشت و به موفقیت دست پیدا کرد، البته لازمه این کار ناامید نشدن از شکستها همراه با پشتکار و تلاش است تا زمانی که به بتوان به هدف رسید و همچنین برای ایران اسلامی افتخارآفرینی کرد.
مهدی هواسیزاده متولد سال ۱۳۶۸، از ورزشکاران دارای معلولیت جسمی، حرکتی جامعه هدف بهزیستی و ساکن شهرستان ایلام است که تاکنون موفق به کسب چندین مقام قهرمانی کشوری شده است.
وی مدت ۱۲سال است که ورزش کوهنوردی و هشت سال است سنگ نوردی را ادامه داده و عضو تیم ملی سنگ نوردی معلولان کشور است.
این ورزشکار در یکی از برنامههای کوهنوردی با دکتر «مردانپور» آشنا و این آشنایی موجب می شود این پزشک داوطلبانه او را جراحی و بخشی از مشکل پاهایش را درمان کند، او در هر کوهپیمایی بر فراز هر قله بنری به پاس قدردانی از دکتری که با عشق و محبت و حس انسان دوستی بخش زیادی از مشکل پاهایش را با عمل جراحی رفع کرد با این عنوان که «تقدیم به دستان مهربان دکتر مردانپور که قدم به قدم پیمایش ها و این چنین محکم ایستادن بر فراز قله ها را مدیون خوبی هایش هستم» را به اهتزار در میآورد.
انتهای پیام