به گزارش ایسنا، محمدکاظم انبارلویی، کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی نوشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی همانند رسم هر ساله پس از پایان اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری که دوره ششم آن در روزهای ۱۵ و ۱۶ آبان ۱۴۰۳ برگزار شد، در دیدار با رئیس و اعضای این نهاد به بیان رهنمودها و نکات ارزشمندی پرداختند. در بخشی از این بیانات، حضرت آیتالله خامنهای مجلس خبرگان را به علت نقشآفرینی آن در گزینش رهبری که زمینه استمرار نظام است مرتبط ترین نهادها با انقلاب خواندند. این نوع تعبیر در گام نخست برآمده از دوراندیشی ایشان و ترسیم افقهای پیش روی ملت ایران است. رهبر معظم انقلاب با تأکید بر این نکته که استمرار نظام و حرکت انقلاب در گرو هوشیاری و تلاش مستمر انقلابیون و نخبگان است، نشان دادند تنها با اتحاد و همبستگی میتوان به اهداف والای انقلاب اسلامی دست یافت و از خطر بازگشت به عقب جلوگیری کرد. البته این پیام نه تنها برای مردم ایران بلکه برای تمامی مجاهدان در سراسر جهان الهامبخش است و آنان را به ادامه راه مقاومت و پایداری دعوت میکند. همچنین یادآوری سرنوشت انقلابهای بزرگی مانند فرانسه و شوروی که به مرور دچار فرسایش شده و از خطوط اصلی خود فاصله گرفتند اهمیت دارد. در زمانهای که دشمنان با القائات روانی خود درصدد آسیب زدن و تخریب دستاوردها و موفقیتهای ما هستند، خطر انحراف و بازگشت به عقب هشداری مهم است و در این میان وجود مجلس خبرگان تعبیر درست حرکت مستمر نظام آن هم در مقاطع حساس و تعیینکننده به سمت اهداف است.
شاخص دوم در بیانات رهبر معظم انقلاب تأکید چند باره ایشان بر پیروزی نهایی جبهه مقاومت بر اساس حقایق میدانی و وعدههای الهی است. این موضع در مقابل افرادی است که این روزها با دروغ و شانتاژ خبری سعی دارند به مردم این گونه القا کنند که حزبالله و مقاومت پس از شهادت رهبرانشان و همچنین تخریب زیرساختها در لبنان و غزه، بازیگری گذشته را ندارند. رهبر معظم انقلاب اما تنها با اشاره به دو رویداد یعنی پیروزیهای حزبالله در ۴۰ سال اخیر که به بیرون راندن نهایی اشغالگران از جنوب لبنان در سال ۲۰۰۰ منجر شد و همچنین پیروزیهای مدام مقاومت فلسطین در دو دهه اخیر بر بالندگی، پویایی و ادامه قدرتمندانه راه مقاومت تأکید کردند. البته نباید در این مسیر از نقش مهم و برجسته مجاهدانی مانند سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان و یحیی سنوار، رهبر حماس در غزه غافل ماند با این حال در عین خسارتهای وارده، در پی حوادث کنونی نیز قطعاً پیروزی جبهه حق ظهور پیدا خواهد کرد.
نکته سوم درباره بیانات حضرت آیتالله خامنهای که مورد توجه بسیاری قرار گرفت، عدم واکنش و موضعگیری درباره انتخابات آمریکا بود. این مسئله به ویژه از سوی رسانههای خارجی بازتاب داده شد. پیشتر مسئولان و مقامات ایرانی به صراحت اعلام کرده بودند تغییر مستأجران کاخ سفید برای تهران اهمیتی ندارد بلکه آنچه مهم است نوع سیاستی است که رؤسای جمهور ایالات متحده در قبال جمهوری اسلامی در پیش میگیرند. رهبر معظم انقلاب نیز با بیتوجهی عمدی به انتخابات آمریکا، ضمن صحه گذاشتن بر این موضوع نشان دادند مسائل داخلی و اهداف انقلاب اسلامی برای ایشان به عنوان حاکم و راهبر جامعه اسلامی بر هر چیز اولویت دارد.
انتهای پیام