به گزارش ایسنا، مقامات آمریکایی روز جمعه با اعلام این خبر به رویترز گفتند که این یک تغییر سیاستگذاری مهم است که هدفش کمک به کییف است. یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، گفت تعداد پیمانکاران کم بوده و آنها دور از خط مقدم قرار دارند و درگیر جنگ نخواهند شد.
این مقام گفت، پیمانکاران آمریکایی کمک خواهند کرد تا اطمینان حاصل شود که تجهیزات ارائه شده توسط ایالات متحده «در صورت آسیب دیدن میتواند به سرعت تعمیر شود و در صورت نیاز تعمیر و نگهداری شود.»
از زمان حمله روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲، ایالات متحده دهها میلیارد دلار تسلیحات به کییف داده است. با این حال کییف یا مجبور بود تسلیحات ارائه شده توسط ایالات متحده را برای تعمیرات اساسی به خارج از این کشور منتقل کند یا برای تعمیر آن سیستمها در داخل به ویدئو کنفرانسها و راهکارهای خلاقانه دیگر تکیه کند.
مقامات آمریکایی میگویند که محدودیتها در گذشته گاهی اوقات تعمیرات را کُند کرده و کار به طور فزایندهای دشوار شده است چون ایالات متحده سیستمهای پیچیدهتری مانند جتهای جنگنده اف-۱۶ و پدافند هوایی پاتریوت را در اختیار کییف قرار داده است.
یک مقام دوم آمریکایی هم به خبرگزاری رویترز گفت که بسیاری از تجهیزات در این کشور به دلیل آسیب دیده بودن مورد استفاده قرار نمیگیرند.
این اقدام جدیدترین کاهش محدودیتها توسط دولت بایدن است که به دنبال کمک به اوکراین در جنگ ۲ و نیم ساله آن با مسکو است. سومین مقام آمریکایی هم گفت که این تصمیم پنتاگون را مطابق با کار وزارت امور خارجه و آژانس توسعه بینالمللی ایالات متحده که در حال حاضر پیمانکاران آمریکایی در اوکراین دارند، تکمیل میکند.
انتهای پیام