رئیس هیات دوومیدانی کرمانشاه:

اسپانسرها بین رشته‌های ورزشی تبعیض قائل نشوند

رئیس هیات دوومیدانی استان کرمانشاه به مشکلات مالی این هیات اشاره کرد و گفت: اعتباراتی که اداره کل ورزش و جوانان به هیات استان می‌دهد، صرف اعزام‌ها و کمک به ورزشکاران می‌شود. تنها منبع درآمد هیات هم پیست آزادی است که ۹۰ درصد کسانی که از آن استفاده می‌کنند، هیچ پولی نمی‌دهند.

احمد روشن زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، یکی از رویکردها و سیاست‌های اصلی این هیات را توجه به شهرستان‌ها عنوان کرد و افزود: طی سالهای اخیر تلاش کردیم تا دوومیدانی را در همه شهرستان‌های استان فعال کنیم. 

وی تصریح کرد: تاکنون این رشته در هشت شهرستان استان فعال شده و تنها چند شهرستان همچون ثلاث باباجانی، گیلانغرب، کنگاور و روانسر فعال نیستند که  آن هم به دلیل عدم همکاری روسای ادارات ورزش و جوانان این شهرستان‌ها است. 

رئیس هیات دوومیدانی کرمانشاه با بیان اینکه بصورت مستمر از هیات‌های شهرستانی بازدید می‌کنم، گفت: هر کدام از هیات‌ها از ما تجهیزات بخواهند، در حد وسع و توان هیات استان به آنها کمک می‌کنیم. البته در حال حاضر در برخی تجهیزات مانند مانع، تخته استارت، وزنه‌های پرتاب و دیسک کمبودهایی در استان داریم که از فدراسیون درخواست داده‌ایم، اما هنوز پاسخی نگرفته‌ایم. 

روشن زاده در خصوص مشکلات مالی هیات‌های شهرستانی نیز گفت: تمام پولی که اداره کل ورزش و جوانان و فدراسیون به ما می‌دهند، صرف اعزام ورزشکاران به مسابقات کشوری و یا کمک به ملی پوشان و قهرمانان می‌شود. برای نمونه طی سال گذشته پنج مرحله تجلیل از قهرمانان را برگزار کردیم و از ابتدای امسال هم دوبار از سبحان احمدی، امیرفرزام صفری، همایون همتی و راهبه فتاحی تقدیر شده است. 

وی یادآورشد: طی سالجاری فدراسیون هیچ کمک مالی به هیات استان نداشته و تنها  اداره کل ورزش و جوانان کمک‌هایی به این هیات کرده است. 

رئیس هیات دوومیدانی کرمانشاه به درآمدزایی هیات دوومیدانی استان از محل پیست مجموعه ورزشی آزادی نیز اشاره کرد و گفت: درآمدهای این پیست کفاف کارگران این مجموعه را هم نمی‌دهد، چرا که حدود ۹۰ درصد افرادی که از آن استفاده می‌کنند، چون از مسئولین و یا ورزشکاران قهرمان هستند، پولی نمی‌دهند. 

وی تصریح کرد: پیست دوومیدانی مجموعه ورزشی آزادی هر روز از ساعت پنج تا هفت صبح برای عموم مردم رایگان است و از این ساعت تا پایان ساعت فعالیت پیست نیز روزانه ۷۰ تا ۸۰ نفر از آن استفاده می‌کنند که از این تعداد تنها حدود ۱۰ درصد پول می‌دهند. 

روشن زاده در ادامه به مشکلات مالی این هیات نیز اشاره کرد و گفت: از مسئولین توقع می‌رود به دوومیدانی که مادر سایر رشته‌های ورزشی است و توزیع مدال‌های زیادی در مسابقات المپیک و جهانی دارد، توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی با بیان اینکه از اسپانسرها نیز انتظار داریم بین رشته‌های ورزشی تبعیض قائل نشوند، اظهار کرد: قطعا اگر اسپانسر داشته باشیم، دوومیدانی کرمانشاه به گلستان تبدیل می‌شود. 

رئیس هیات دوومیدانی کرمانشاه در ادامه به تلاش برای جذب استعدادهای جدید در دوومیدانی کرمانشاه اشاره کرد و گفت: به این منظور سالانه حدود دو مرحله طرح‌های استعدادیابی را با حضور حداقل ۱۰۰ نفر اجرا می‌کنیم. 

وی با گلایه از عدم همکاری آموزش و پرورش استان در بحث استعدادیابی دوومیدانی در بخش دختران، عنوان کرد: متاسفانه معلمان ورزش هیچگونه همکاری را با هیات دوومیدانی استان در بحث معرفی استعدادها ندارند، این درحالیست که هر وقت می‌خواهند مسابقه‌ای برگزار کنند، تمام امکانات و تجهیزات را در اختیارشان قرار می‌دهیم. 

روشن زاده در ادامه در خصوص استعفای رئیس هیات دوومیدانی شهرستان سنقر نیز گفت: آقای بنی عامریان یکی از فعالترین روسای هیات‌های ورزشی استان است که سالهاست در سنقر در این رشته فعالیت می‌کند و نماینده هیات استان در شهرستان‌های تابعه و عضو هیات رئیسه دوومیدانی استان نیز هست. 

وی با بیان اینکه هنوز با استعفای رئیس هیات دوومیدانی شهرستان سنقر موافقت نشده، افزود: ایشان علاوه بر مشکلات مالی، از رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان نیز خواسته‌هایی در بحث تجهیزات و امکانات داشته که توجهی به این درخواست نشده و به همین دلیل استعفا کرده است. 

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۱۹ آبان ۱۴۰۳ / ۰۸:۰۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403081913370
  • خبرنگار : 50184