مدیر شبکه بهداشت و درمان:

تعرفه خدمات پرستاری به نیروهای شهرستان کوهسرخ تعلق نمی‌گیرد

مدیر شبکه بهداشت و درمان کوهسرخ گفت: نبود بیمارستان موجب شده که تعرفه خدمات پرستاری به نیروهای شهرستان کوهسرخ تعلق نگیرد.

عمید شمسایی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه خوشبختانه با کمبود پرستار در شهرستان مواجه نیستیم، افزود: تنها مشکل شهرستان نبود بیمارستان است که موجب شده پرستاران حق و حقوقات واقعی خود را نتوانند دریافت کنند.

وی افزود: چون در شهرستان نبود بیمارستان موجب شده تا علیرغم اینکه پرستاران در بخش اورژانس فعالیت دارند ولی حق و حقوقاتشان بر اساس شرایط بهداشتی محاسبه ‌شود که امیدواریم با ایجاد مرکز منتخب شرایط برای پرستاران درمانی حساب شود و به حق و حقوقات واقعی خودشان برسند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کوهسرخ از فعالیت ۲۰ پرستار زن و مرد در شهرستان خبر داد و گفت: با توجه به نیاز منطقه تعداد پرستاران خانم در شهرستان بیشتر است. البته از توان پرستاران مرد نیز بیشتر برای اعزام‌های بین بیمارستانی استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه خوشبختانه تعداد پرستارانی که از این منطقه تقاضای انتقالی دارند بسیار کم است، اظهار کرد: بیشتر پرستاران بومی شهرستان هستند.

شمسایی ادامه کرد: گرچه استاندارد به ازای هر تخت بیمارستانی ۲.۵ نفر است اما به دلیل اینکه در شهرستان کوهسرخ بیمارستان و به تبع تخت بستری نداریم برای همین شیفتی فعالیت دارند.

ارائه خدمت ۲۰ پرستار به ۲۸ هزار نفر

 وی با اشاره به اینکه در هر شیفت سه پرستار فعال داریم، بیان کرد: در حال حاضر ۲۰ پرستار شهرستان کوهسرخ جمعیتی بالغ‌بر ۲۸ هزار نفر را پوشش می‌دهند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کوهسرخ با بیان اینکه پرستاران به جمعیت شهرستان در شیفت‌های عصر و شب خدمات می‌دهند، بیان کرد: صبح‌ها نیز علاوه بر مرکز شهر ریوش ۴ مرکز در روستاهای اوندر، طرق، تولا و ایور به شهروندان ارائه خدمت می‌دهند.

وی با اعلام اینکه در تمامی مراکز پزشک مستقر داریم و خدمات پرستاری نیز ارائه می‌شود، اظهار کرد: حدود ۷۰ درصد پرستاران شهرستان کوهسرخ رسمی هستند.

انتخاب کوهسرخ به عنوان تنها مرکز منتخب درمان بستر خراسان رضوی

شمسایی در ادامه گفت: گرچه ساعت اضافه کاری پرستاران در شیفت‌هایی که ارائه خدمت می‌دادند بسیار پائین بود اما با تدابیری که اتخاذ شد و اضافه شدن بر میزان تعرفه ساعت اضافه کاری مشکل پرستاران رفع می‌شود.

وی در خصوص مهم‌ترین مشکل پرستاران گفت: چون شیفت‌های پرستاران بر اساس مرکز درمانی و بیمارستانی محاسبه نمی‌شود عملاً موجب شده تعرفه پرستاری به نیروهای ما تعلق نگیرد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کوهسرخ افزود: خوشبختانه با پیگیری‌های صورت گرفته مرکز جامع خدمات سلامت کوهسرخ به عنوان تنها مرکز منتخب درمان بستر خراسان رضوی انتخاب شده است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه کارهای لازم انجام و به تائید وزارت بهداشت رسیده و تنها باید یکسری زیرساخت‌ها فراهم شود، گفت: در این مرکز ۱۰ تخت بستری، دو تخت جراحی و چند پزشک متخصص خواهیم داشت.

شمسایی با اشاره به اینکه کارهای قانونی در حال انجام است و در آینده نزدیک این مرکز منتخب را در شهرستان خواهیم داشت، ادامه داد: با کمک دانشگاه علوم پزشکی در حال حاضر به لحاظ وضعیت نیروهای پرستار، اورژانس و مامایی کمبود و مشکلی نداریم.

تنها مشکل کوهسرخ نبود پزشک متخصص است

وی تنها مشکل شهرستان کوهسرخ را نبود پزشک متخصص دانست که به دلیل نبود بیمارستان قانونأ پزشک متخصص به شهرستان تعلق نمی‌گیرد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کوهسرخ با بیان اینکه با شروع فعالیت مرکز منتخب درمان بستر ۴ پزشک متخصص به شهرستان اختصاص خواهد یافت، افزود: اکنون در شهرستان فقط پزشک عمومی، پرستار، نیروهای اورژانس و ماما داریم.

ضرورت نوسازی ناوگان آمبولانس

وی با اشاره به اینکه به زودی با کمک یکی از خیرین مرکز دیالیز شهرستان با سه تخت، فعالیت خود را آغاز خواهد کرد، بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود مرکز دیالیز تا پایان امسال فعالیت خود را شروع کند.

شمسایی با اعلام اینکه در حال حاضر ۹ پزشک عمومی در شهرستان داریم، ادامه داد: نوسازی ناوگان آمبولانس شهرستان کوهسرخ ضروری است.

وی با بیان اینکه فرسوده بودن آمبولانس‌ها تنها مشکل کوهسرخ نیست و معضل تمام کشور است، افزود: اکنون از ۶ دستگاه آمبولانس موجود ۴ دستگاه نیز فرسوده هستند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کوهسرخ با اشاره به اینکه با پیگیری‌های صورت گرفته قول تخصیص یک دستگاه آمبولانس جدید را به شهرستان داده‌اند، گفت: با توجه به بعد مسافتی که تا کاشمر برای انتقال مصدومان داریم، برای ارائه خدمت بهتر نوسازی ناوگان آمبولانس از ضروریات است.

وی با بیان اینکه تمامی آمبولانس‌های شهرستان مجهز به دستگاه الکتروشوک شده‌اند، تصریح کرد: برای تجهیز آمبولانس‌ها از ظرفیت خیرین نیز استفاده شده است.

به شهرهای کمتر از ۵۰ هزار نفر بیمارستان تعلق نمی‌گیرد

شمسایی اظهار کرد: گرچه بستری‌های موقت مانند اکسیژن‌تراپی و سرم تراپی در شهرستان انجام می‌شود ولی اگر بیمار نیاز به خدمات بیمارستانی داشته باشد باید به کاشمر اعزام شود.

وی با اشاره به اینکه به شهرهای کمتر از ۵۰ هزار نفر بیمارستان تعلق نمی‌گیرد، گفت: اینکه با پیگیری‌های مسئولان توانستیم در شهرستان مرکز منتخب داشته باشیم برای این بود که بتوانیم خدمات بیمارستانی را در این مرکز ارائه دهیم تا بیماران مجبور نباشند برای بستری شدن به کاشمر بروند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کوهسرخ با بیان اینکه با راه‌اندازی این مرکز پزشکان متخصص، زنان و زایمان، قلب، داخلی و اطفال به شهرستان تعلق می‌گیرد، اظهار کرد: به زودی بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.

تجهیز ۶ پانسیون برای پزشکان

وی با اعلام اینکه برای ماندگاری پزشکان ۶ پانسیون امسال به طور کامل تجهیز شده و به زودی دو پانسیون دیگر نیز راه‌اندازی می‌شود، گفت: فرمانداری شهرستان هم قول همکاری لازم برای اسکان پزشکان در صورت نیاز را داده‌ است.

شمسایی با اشاره به اینکه تاکنون امکانات بسیاری برای شهرستان جذب شده و خیرین نیز کمک‌هایی را داشته‌اند، اظهارکرد: خوشبختانه تمامی روستاهای شهرستان کوهسرخ برخوردار از خانه بهداشت هستند.

برای رفع مشکلات این شهرستان از پزشکانی که کوهسرخی هستند درخواست می‌شود برای خدمات‌دهی به مردم این منطقه محروم بیایند، برای رفع مشکلات نیازمند توجه بیشتری از سوی مسئولان هستیم.

وی با بیان اینکه پرستاران و پزشکان واقعاً کار دشواری دارند و تلاش‌های شبانه روزی این عزیزان در حوزه پیشگیری و درمان قابل تقدیر است، گفت: برای ارائه خدمات مطلوب‌تر امیدواریم به زودی شاهد رفع تمامی مشکلات پرستاران باشیم.

بخش کوهسرخ کاشمر در سال ۱۳۹۹ به عنوان یک شهرستان به مرکزیت شهر ریوش تشکل شد.

شهرستان کوهسرخ با ۲۸ روستا و حدود ۲۹ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری شمال شهر کاشمر واقع است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۸ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403081813050
  • خبرنگار : 30147