«جلیل فرهادی» با بیان این مطلب اظهار کرد: کوچ زود هنگام موجب تخریب پوشش گیاهی در مراتع مراتع خواهد شد لذا همکاران ما در راستای کنترل کوچ با استقرار در ایستگاههای ثابت و سیار در مبادی و گلوگاههای ورودی شهرستان مستقر شدند و از کوچ غیر مجاز دامداران و عشایر جلوگیری میکنند.
وی بیان کرد: زمان ورود به مراتع شهرستان براساس قانون برای دامداران دارای پروانه چرا اواخر آبان ماه تا تاریخ ۱۵ آذرماه است
فرهادی تصریح کرد: اداره منابع طبیعی شهرستان براساس وظیفه سازمانی خود یعنی حفاظت و بهبود منابع طبیعی اقدام به اجرای برنامه کنترل ورود در سطح مراتع شهرستان کرده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران گفت: از ۷۸۰ هزار هکتار مراتع استان شهرستان دهلران با یک سوم مساحت استان حدود ۷۰۰ هزار هکتار بیشترین سطح مرتعی استان را دارد.
وی با بیان اینکه اداره منابع طبیعی شهرستان مانع از حضور عشایر فاقد پروانه و کارت چرا به مراتع شهرستان میشود گفت: امسال همچون سالهای گذشته عشایر و دامدارانی که فاقد کارت چرا باشند ضمن شناسایی و تشکیل پرونده آنها برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی خواهیم کرد .
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران، وی ادامه داد: هرساله شهرستان دهلران میزبان عشایر استان های همدان، لرستان، کرمانشاه، خوزستان و شهرستانهای ایلام هستند که در مناطق قشلاقی بخشهای مرکزی، موسیان و دشت عباس استقرار مییابند.
انتهای پیام