به گزارش ایسنا، بیستونهمین کنفرانس کنوانسیون چارچوب سازمان ملل متحد درباره تغییرات اقلیمی «کاپ ۲۹» ۲۱ آبان تا دوم آذر در شهر باکو جمهوری آذربایجان برگزار میشود. این قبیل کنفرانسهای کاپ (COP) همه ساله به میزبانی یک کشور بهمنظور اتخاذ تصمیمات لازم و عملی کردن کنوانسیون چارچوب سازمان ملل متحد درباره تغییرات اقلیمی (۱۹۹۴) و همچنین معاهده پاریس (۲۰۱۵) برگزار میشوند.
برخی از تحلیلگران معتقد هستند که رژیم صهیونیستی در تلاش است تا از فرصت چنین رویدادهایی برای سرپوش گذاشتن بر روی جنایت خود بهره برداری لازم را داشته باشد، کما این که با توجه به روابطی که جمهوری آذربایجان با رژیم صهیونیستی در ابعاد سیاسی و اقتصادی دارد این احتمال وجود دارد تا مقامات این رژیم از شرایط حضور در این نشستها استفاده کنند.
با این فرض به نظر میرسد کشورهای شرکت کننده در اجلاس تغییرات اقلیمی کاپ ۲۹ باید با همگرایی و بیان مواضع مشترک ضمن آگاهی بخشی از جنایاتی که رژیم صهیونیستی مرتکب شده اقداماتی را در جهت کاهش و یا قطع روابط اقتصادی و سیاسی انجام داده و اجازه ندهند تا رژیم صهیونیستی فرصت پاکسازی اقدامات تجاوزکارانهاش را داشته باشد.
رژیم صهیونیستی که چنین رویدادی را یک فرصت مغتنم برای سفیدشویی جنایات و بازسازی روابط و به دست آوردن اجماعی جهانی به نفع خود میداند، قرار است با هیأت بزرگی از تجار و لابیگرهای سیاسی، اقتصادی و امنیتی در این اجلاس شرکت کند.
ایران در جهت منزویکردن رژیم صهیونیستی گام بردارد
«سید علی سقائیان» دیپلمات پیشین جمهوری اسلامی ایران در گفتوگو با ایسنا در تحلیل خود از حضور رژیم صهیونیستی در اجلاس کاپ ۲۹ در جمهوری آذربایجان گفت: با توجه به این که طبق گزارشهای اعلام شده، ایران نیز در اجلاس شرکت میکند، جمهوری اسلامی ایران باید از فرصت موجود استفاده کرده و بار دیگر مواضع خود را شفاف، محکم و قوی بیان کند.
او تصریح کرد: برگزاری این اجلاسها تریبون خوبی است که از جنایات رژیم صهیونیستی پرده برداشته و تلاش شود سایر کشورهای همسو با چنین اقداماتی همراه شوند و آنهایی که اندک مراودات اقتصادی دارند، با قطع یا کاهش روابط، این رژیم را منزوی کنند.
این دیپلمات پیشین ایران با بیان اینکه این که «اجلاسها فرصت خوبی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی و بیان آشکار آن برای افکار عمومی دنیاست»، گفت: دیدیم که در اجلاس بریکس نیز ایران تلاش کرده و موضع محور مقاومت را بیان کرده و در تنظیم بیانیه پایانی و بیان اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی نیز نقش مهمی داشت.
سقائیان تاکید کرد: با توجه به روابط خوبی که ایران با کشورهای منطقه دارد باید تلاش کند تا با همگرایی کشورها در جهت منزوی کردن این رژیم گام بردارد و این اجلاسها فرصت مناسبی در این راستاست.
افکار عمومی دنیا علیه رژیم صهیونیستی است
«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی سرپرستی هیات رژیم صهیونیستی در اجلاس کاپ ۲۹ را بر عهده خواهد داشت که در هفته دوم کنفرانس وارد باکو میشود.
همچنین سه وزیر صهیونیست به نمایندگی از وزارتخانههای حفاظت از محیط زیست، انرژی و حمل و نقل به همراه دهها مقام قصد دارند در اجلاس شرکت کنند.
«محسن پاکآیین» سفیر سابق ایران در جمهوری آذربایجان نیز در گفتوگو با ایسنا در پاسخ به سوالی درباره اعلام حضور رژیم صهیونیستی برای شرکت در کنفرانس کاپ ۲۹ گفت: رژیم صهیونیستی اکنون در انزوا قرار دارد و از هر فرصتی استفاده خواهد کرد تا خود را مطرح کند و حضور رئیس این رژیم در این اجلاس هم در همین چارچوب است.
او تاکید کرد: این انتظار می رود که حضور رژیم صهیونیستی مورد بیاعتنایی سران کشورهای جهان قرار گیرد چرا افکار عمومی دنیا نیز علیه این رژیم است.
انتهای پیام