صالح محمدی امروز، ۱۷ آبان ماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری جلسه رسیدگی به مشکلات شالیکوبیهای استان گیان با حضور استاندار و معاون اقتصادی استاندار و مدیران کل دستگاههای اجرایی و مدیرعامل و اعضای اتحادیه شالیکوبان و مدیران عامل بانکهای کشاورزی و ملی، اظهار کرد: پیشنهاد استفاده از ظرفیت منطقه آزاد انزلی برای استقرار شالیکوبیها و امکان واردات قطعات و تکنولوژی از طریق منطقه آزاد مورد بررسی قرار گرفت.
وی تامین برنج مورد نیاز دستگاهها، دانشگاهها، ادارات و موسسات از طریق اتحادیه و تشکلهای مرتبط با شالیکوبان را مورد تاکید استاندار دانست و افزود: بانکهای استان مکلف به حمایت از طرحهای توسعه شالیکوبیهای استان شدند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به فعالیت ۱۴۲۵ واحد شالکوبی در استان، گفت: ظرفیت اسمی این واحدها حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج سفید و ظرفیت عملی آنها حدود ۷۰۰ هزار تن است.
محمدی ادامه داد: تاکنون در حدود ۷۵۰ واحد شالیکوبی با درجاتی متفاوت از کم تا زیاد، تجهیز، نوسازی و اصلاح ساختار انجام شده است.
وی از تجهیز ۲۰۰ واحد شالیکوبی به سورتینگ (درجه بندی) خبر داد و گفت: نیاز به اصلاح ساختار شالیکوبیها همراه با تسهیلات تبصره ای و غیرتبصره ای ضروری است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به صادرات ۱۰ هزار تنی برنج در سال گذشته، خاطرنشان کرد: شالیکوبیهای مدرن و نیمه مدرن استان برای ایجاد حرکت در بازار برنج و صادرات نیاز به سرمایه در گردش و برندینگ دارند.
انتهای پیام