عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس تهران:

دانشگاه‌ها محرک جنبش‌های اجتماعی مردمی در حوزه شهرسازی باشند

عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس تهران با تاکید براینکه دانشگاه‌ها می‌توانند محرک انگیزش‌ و جنبش‌های اجتماعی مردمی در حوزه شهرسازی باشند، گفت: در حوزه بافت‌های فرسوده نیز دانشگاه‌ها یک زنجیره اثرگذار در میان دیگر دستگاه‌های متولی به منظور بومی کردن اندیشه متناسب با برنامه‌های بازسازی تلقی می‌شود.

مجتبی رفیعیان امروز پنج‌شنبه ۱۷ آبان در حاشیه دومین همایش روز جهانی شهرسازی که در سالن اجتماعات مخابرات مازندران در بابل برگزار شد به خبرنگاران گفت: زندگی امروز شهرنشینی است وعلم پرداختن به مکان و شهر در قالب تفکر شهرسازی یکی از الزاماتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه شهرسازی در قالب یک تفکر مهندسی و اجتماعی بسترساز حرکت‌های کارآفرین و اقتصادساز شهرها تلقی می‌شود، تصریح کرد: می‌توانیم در سیاست گذاری شهری خود ضمن اینکه شهر زیبایی برای مخاطبین خود ایجاد کنیم بستر و زمینه شکل‌گیری اقتصاد کارآمد و رفتارهای متناسب شهروندی را فراهم آوریم.

وی افزود: شهرسازی بستری ایجاد می‌کند که شهروندان و هم کارافرینان حوزه شهرسازی در یک تعامل مناسب شهری در خور انسان‌ها و شهروندان خود بسازند.

وی با اشاره به نقش مهم شهرداری‌ها به عنوان نهادی که متولی مدیریت نظام شهری هستند، گفت: شهرداری‌ها در حوزه سیاست گذاری و هم عملیاتی که متناسب با بودجه آنهاست می‌توانند شرایطی فراهم کنند که با تفکر علمی و دانشگاهی بیشترین کارآمدی و کارآرایی را برای اثربخشی سیاست‌های خود به اجرا برسانند.

 عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس تهران یادآورشد: اگر ما بپذیریم که ابزارها در قالب یک تفکر، یک اندیشه و نظام فکری درست قابل پیاده شدن است دانشگاه‌ها می‌توانند بسترساز این حرکت باشند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۷ آبان ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403081712816
  • خبرنگار : 50490