حجتالاسلام والمسلمین حسین ملک مکان در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز بانوی صبر و استقامت حضرت زینب(س) و روز پرستار، بیان کرد: حضرت زینب کبری(س) فرزند حضرت امیرالمومنین(ع) و حضرت زهرا (س) از همان دوران طفولیت مصائب زیادی از جمله رحلت پیامبر (ص) و شهادت حضرت زهرا(س) را دید و زندگی ایشان از همان ابتدا با غم و غصه همراه بود.
وی ادامه داد: قطعاً کسی که در این شرایط زندگی میکند صبر و استقامتی عظیم دارد و به همین دلیل به بانوی صبر و مقاومت معروف شدند.
ملک مکان با اشاره به شخصیت بینظیر حضرت زینب(س) که در فصاحت، بلاغت و خطبه خوانی همانند امیرالمومنین(ع) بود، اظهار کرد: این بانوی مکرمه علاقه خاصی به امام حسین(ع) داشت و همیشه همراه سیدالشهدا (ع) بود و زندگی پر فراز و نشیب به همراه سختیهای زیاد را تحمل کرد.
وی با بیان اینکه باید مدیریت بحران را از این بانوی بزرگوار آموخت، تصریح کرد: با وجود تمام مصیبتهایی که طی حادثه کربلا اتفاق افتاد، مدیریت بحران حضرت زینب(س) بود که توانست فرزندان امام حسین(ع) و اسرا را به نحوی که در مقابل یزیدیان احساس ذلت نکنند، هدایت کند و چنان چهرهای استوار و محکم و مقاوم از خود نشان داد که دشمن به عجز و ناتوانی افتاد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس تصریح کرد: حضرت زینب(س) بعد از واقعه کربلا از امام سجاد(ع) و اسرا و فرزندان امام حسین(ع) پرستاری کرد و دلیل نامگذاری این روز به نام پرستار همین موضوع است.
وی با بیان اینکه باید از کمالات و معنویات حضرت زینب(س) الگوبرداری کنیم، اظهار کرد: این بانوی مکرمه با تمام مصیبت که در سرزمین کربلا دید نماز شب را ترک نکرد و همیشه توجه ویژهای به عبادت شبانه داشت، آنچه بیشتر مطرح است استقامت و صبر حضرت زینب(س) است اما ایشان در بعد معنویات سرآمد و جلودار بود و انشاءالله این ویژگیها در بانوان و دختران ما تجلی پیدا کرده و همین راه را ادامه دهند.
انتهای پیام