سالن حالا جای سوزن انداختن ندارد و میهمانها هنوز هم دسته دسته وارد میشوند. فضای سالن عجیب دلنشین و دوست داشتنی شده، بادکنکهای رنگارنگ و رقص نور و نوای موسیقی در کنار شادی و هلهله نسلی که قرار است آینده سازان این مملکت شوند.
شوق و ذوق ورود به دانشگاه را میشود در چهره تک تکشان دید. همه شان امروز اینجا آمدهاند تا با دانشگاهی که قرار است سالها در آن کسب علم کنند و راه و رسم زندگی را بیاموزند، بیشتر آشنا شوند.
امروز جشن ورود نودانشجویان موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه با حضور بیش از ۳۵۰ نفر از این دانشجویان برگزار شد. جشنی که همه چیز داشت. از رنگ و نقش و موسیقی گرفته تا حرفها و پندهای دلسوزانه اساتید که هر جملهاش راهنمایی است برای مسیر زندگی.
تمام زیرساختها برای تربیت یک «دانشجوی کارآفرین» در جهاددانشگاهی فراهم شده است
مسلم حدیدی رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در ابتدای این مراسم، از جهاددانشگاهی به عنوان یک شهر یاد کرد و افزود: در این شهر تمام زیرساخت و بسترهای لازم برای تربیت یک دانشجوی کارآفرین شکل گرفته است.
وی با اشاره به وجود ۴۰ زیرساخت فناورانه و نوآورانه در شهر جهاددانشگاهی گفت: در این شهر، از آموزشهای تخصصی و مهارت محور گرفته تا شتابدهنده و مراکز نوآوری برای تبدیل ایده به عمل فراهم شده تا یک دانشجو بتواند با ورود به این شهر در مسیر کارآفرین شدن گام بردارد.
حدیدی گفت: معتقدیم یک دانشجو اگر اراده کند، در جهاددانشگاهی تمام زیرساختها برای شاغل شدن او فراهم است و نیازی نیست که پس از فارغ التحصیل شدن دنبال کار باشد.
حدیدی گفت: ما بزرگترین برج فناوری کشور را در کنار موسسه داریم و وجود همین ساختار موجب شده تا دانشجویان بتوانند به راحتی در مسیر کارآفرینی و فناوری قرار گیرند و به جای اینکه در آینده در به در دنبال یک شغل ساده باشند، شرکت خود را تاسیس کرده و زمینه اشتغال را برای چند نفر دیگر هم فراهم کنند.
رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر بیش از ۷۰۰ محصول فناورانه توسط شرکت های تحت حمایت پارک علم و فناوری تولید میشود که از این تعداد بیش از ۲۰ محصول بصورت انحصاری تولید می شود، یعنی اگر شرکتهای کرمانشاهی این محصولات را تولید نکنند در هیچ جای کشور هم تولید نمیشود.
رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در تشریح سایر بخشهای شهر جهاددانشگاهی، گفت: شهرما تنها به حوزه فناوری ونوآوری و کارآفرینی ختم نمی شود و فعالیتهایی را هم در حوزه فرهنگی داریم و در حال حاضر دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا و مرکز افکارسنجی ایسپا ذیل جهاددانشگاهی فعال هستند.
وی افزود: در حوزه پژوهش و فناوری هم ساختارهایی را در قالب پژوهشکده توسعه کالبدی، گروههای پژوهشی و مراکز خدمات تخصصی درمان ناباروری و ....راه اندازی کردهایم.
حدیدی گفت: در مجموع تمام زیرساختها برای تبدیل یک دانشجو به یک کارآفرین در جهاددانشگاهی فراهم شده و تنها اراده و خواست دانشجویان مهم است که دوست دارند نیروی کار دیگران شوند، یا خودشان صاحب کسب و کار شوند.
۱۸۰ فارغ التحصیل موسسه در دانشگاههای مطرح داخل و خارج کشور پذیرش شدهاند
فاطمه شاهرضایی رییس موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه هم در این مراسم از ورود به دانشگاه به عنوان یک فصل مهم و سرنوشت ساز در زندگی تمام افراد یاد کرد و افزود: دانشگاه فرصتی است که از طریق آموختههای آن مهمترین تصمیمات زندگی هر فرد در آن گرفته میشود.
وی افزود: مسیر شغلی و مسیر زندگی بیشتر افراد در دانشگاه تعیین میشود، بنابراین بسیار مهم است که افراد ساده از کنار این مقطع مهم زندگی نگذرند.
شاهرضایی با اشاره به شکلگیری زیست بوم نوآوری و فناوری در جهاد دانشگاهی گفت: بخش آموزش عالی یکی از مهمترین اجزای این زیست بوم است که دانشجویان در آن نقش مهمی ایفا میکنند.
وی افزود: دراین زیست بوم آموزشهای تخصصی و مهارت محور به دانشجویان ارائه میشود و با وجود اجزای دیگر از جمله پارک علم و فناوری این فرصت فراهم میشود که دانشجویان از این آموزشها در مسیر کارآفرینی بهره بگیرند.
وی به همجواری بزرگترین برج فناوری کشور با موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی اشاره کرد و افزود: این مزیت، فرصتی است که دانشجویان میتوانند از آن بهره گرفته و ایدهها و آموزشهای خود را تبدیل به کار و عمل کنند.
شاهرضایی از موسسه آموزش عالی به عنوان یک موسسه کارآفرین یاد کرد و افزود: این مجموعه دانشگاهی تمام زیرساختهای لازم برای تربیت یک دانشجوی کارآفرین را فراهم کرده است.
وی در ادامه به برخی از افتخارات این موسسه هم اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۶۰ نفر از دانش آموختگان این موسسه توانستند در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاههای برتر کشور از جمله صنعتی شریف، شهیدبهشتی و... پذیرفته شوند.
وی افزود: همچنین طی سال گذشته ۱۲۷ نفر از دانشجویان ما برای پذیرش در دانشگاههای خارج از کشور اقدام کردند.
بستر کار برای شاغل شدن دانشجویان در جهاددانشگاهی فراهم است
مهدی سوری معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه هم در این مراسم از دوران دانشجویی به عنوان یکی از مقاطع مهم و حساس در زندگی هر فرد یاد کرد و افزود: ما ناگزیریم از چرخه پیشرفت عقب نمانیم و برای همین باید تلاش مستمر داشته و با آخرین آموزههای جهان همراه و همگام باشیم.
وی افزود: دوران دانشجویی دورانی است که افراد با چالشهای جدیدی روبرو میشوند و باید تلاش کنند تا مسیر زندگی خود را درست پایه گذاری کنند.
سوری تاکید کرد: قطعاً هیچ چیز بدون زحمت و تلاش حاصل نمیشود، اما زیرساختها و بسترِ کار هم برای موفقیت لازم است و این بستر را در جهاددانشگاهی برای دانشجویان فراهم کردهایم.
وی به اجزای مختلف زیست بوم فناوری در جهاددانشگاهی اشاره کرد و افزود: بخشهای مهمی برای تربیت کارآفرینان داریم که از جمله آن میتوان به پارک علم و فناوری، مراکز نوآوری، شتاب دهندهها، مراکز آموزش تخصصی و ... اشاره کرد. وجود این زیرساختها موجب شده در حال حاضر بسیاری از دانشجویان موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کسب و کار خودشان را داشته باشند و بتوانند برای دیگران هم کارآفرینی کنند.
وی افزود: دانشجویان باید از این فرصت استفاده کرده و از الان شغل و آینده خود را با بهرهگیری از این زیرساختها و این ظرفیتها تامین کنند.
انتهای پیام