ابراهیم رضایی نیک در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: دانشگاه سجاد مشهد اقدام به برگزاری مسابقه با عنوان اسپیس (SPACE) کرده است و این مسابقات در قالب استانداردهای دانشکده کامپیوتر و با حمایت دانشگاههای تراز اول کشور مانند دانشگاه شریف و معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری در روز ۱۷ آبان ماه برگزار میشود.
وی بیان کرد: حدود ۵۰ تیم از دانشگاههای سراسر کشور در این مسابقه شرکت خواهند کرد و هدف از این مسابقات افزایش مهارت برنامهنویسی دانشجویان، ایجاد انگیزه و امید همچنین ایجاد بستری برای کاریابی است. در این مسابقه، تیمهای دانشجویی در سطوح مختلف برنامهنویسی به رقابت میپردازند و بر اساس عملکرد خود امتیاز آموزشی و جوایز نقدی (۱۰۰ میلیارد تومان براساس عملکرد بین تیمها تقسیم میشود) دریافت خواهند کرد. امید است که این مسابقه طی سالهای آینده با عنوان بستر و انگیزه و افزایش سطح دانش همچنان برگزار شود.
رضایی نیک درخصوص این مسابقه گفت: این مسابقه میتواند بهعنوان بستری برای ارتباط صاحبان صنعت و خدمات با دانشجویان و ایجاد فرصتهای شغلی عمل کند.
امیر فرید امینیان، دبیر مسابقه اسپیس نیز اظهار کرد: افتتاحیه این مسابقات از روز پنجشنبه (۱۷ آبان) خواهد بود و اختتامیه آن در روز جمعه است.
عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه سجاد در مورد این مسابقات گفت: این مسابقات جهانی با محوریت برنامهنویسی است که هر ساله در دنیا برگزار میشود و معروف به المپیک برنامهنویسی است و مانند المپیک رشتههای ورزشی و جام جهانی از تمام جهان در آن شرکت میکنند.
امینیان اظهار کرد: این مسابقات که هر ساله برگزار میشود از تمام دانشگاههای دنیا در آن شرکت میکنند و دارای مسابقات انتخابی است. شرکتکنندگان از مناطق مختلف دنیا در آن شرکت و رتبه کسب میکنند و سهمیه شرکت در مسابقات جهانی را بدست میآورند. در ایران دانشگاه شریف مسابقه منطقهای را برگزار میکند و برندگان به مسابقات جهانی اعزام میشوند.
وی افزود: این مسابقه به افزایش توانایی شرکتکنندگان کمک میکند و به عبارت دیگر مقدماتی دانشگاه شریف است تا با محیط آشنا شوند و برای مسابقات اصلی که در دانشگاه شریف برگزار خواهد شد، آماده شوند.
دبیر مسابقه اسپیس با اشاره به اینکه کل رویداد در ۲ روز برگزار میشود و روز پنجشنبه افتتاحیه مسابقه است، گفت: شرکتکنندگان این مسابقه شامل ۵۲ تیم از تقریبا ۱۴ دانشگاه متفاوت و از هفت شهر مختلف هستند و هر تیم شامل سه نفر است. در افتتاحیه سخنرانی و میزگرد تخصصی همچنین مسابقه تمرینی برگزار خواهد شد تا شرکتکنندگان با محیط آشنا شوند و مسابقات اصلی روز جمعه صبح تا عصر خواهد بود و بعداز ظهر جمعه اختتامی این مسابقات است.
امینیان در مورد جوایز این مسابقات گفت: جوایز نقدی است و تیم اول ۱۵ میلیون دریافت خواهد کرد و البته لوح و یادبود به تیمهای شرکتکننده اهدا میشود.
از مهمترین مزیتهای این مسابقات، تقویت مهارت برنامهنویسی و از آن مهمتر، تقویت مهارت کار گروهی است. دانشجویان بر اساس فعالیت خود توسط حامیان مالی که از مسابقات حمایت میکنند و شرکتهای نرمافزاری شاغل در صنعت با آنها آشنا میشوند و میتوانند از این طریق وارد بازار کار شوند و این مسابقات در اشتغال تاثیر دارد و امتیاز آموزشی خاصی ندارد و بهطور کلی در اشتغال دانشجویان تاثیر بسیار زیاد و مستقیم دارد و توان و انگیزه را بالا میبرد تا فرد را وارد بازار کار کند.
انتهای پیام