سجاد نباتچیان امروز (چهارشنبه ۱۶ آبان ماه) در اولین کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی استان زنجان، اظهار کرد: برای اینکه به گردشگری ارج بنهیم باید به میراث فرهنگی و صنایع دستی ارج بنهیم و آنها را تقویت کنیم.
وی از کم بودن مراکز اقامتی در زنجان خبر داد و گفت: تعداد هتلها محدود است و در جریان برگزاری برنامههای مختلف با مشکل مواجه میشویم.
یک فعال حوزه گردشگری گفت: گردشگری بزرگترین و پررونقترین صنعت و پایههای قدرت اقتصادی کشور است.
جلال مفیدی تصریح کرد: اهمیت صنعت گردشگری برای کسی پوشیده نیست و نقش تاثیرگزاری در ایجاد فرصتهای شغلی، درآمدزایی، کاهش فقر و گسترش عدالت اجتماعی در جامعه دارد.
او با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی و بازوی مشورتی سه قوه عمل میکند، بیان کرد: در این راستا اتاق بازرگانی، کمسیونهای مشورتی برگزار کرده و نقش اساسی در شناسایی مشکلات فعالان اقتصادی ایفا میکند.
فعال حوزه گردشگری با تاکید به اهمیت صنعت گردشگری استان، گفت: رسالتی که اتاق بازرگانی دارد اهتمام جدی برای پیگیری مسائل استان بوده است.
مدیرکل اسبق میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان نیز در ادامه اظهار کرد: ایران در حوزه تجارت و میراث فرهنگی دارای موارث ارزشمندی است که بسیاری از کشورها از آن بیبهره هستند.
یحیی رحمتی با تاکید بر اینکه زنجان با وجود مشکلات همچنان در حوزه صنایع دستی پیشتاز است، بیان کرد: زنجان دارای رتبه نخست در حوزه صنایع دستی فلزی ایران است.
او با تاکید به اینکه لزوم دستیابی به صنایع دستی دستیابی به موارد اولیه است، گفت: دستیابی به مواد اولیه باید در محدوده جغرافیایی تولید اثر باشد.
وی افزود: وجود بیش از ۱۰۰ معدن مس که به صورت سنتی برداشت میشود نشان از قدمت این صنعت در زنجان دارد.
انتهای پیام