محمدمحسن غفوریان، معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی کشور در این مراسم گفت: یکی از افتخارات جهاد دانشگاهی این است که تلاش کرده در زمینه های پژوهشی، فرهنگی، فناوری، آموزشی و...مسأله محور و پروژه محور باشد و باری از دوش حاکمیت و دولت بردارد.
وی افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد یک گنج بی پایان است بخصوص در بخش گردشگری، جاذبه های ثبت شده، گردشگری طبیعی جای فعال شدن و کار بیشتر را دارد که انتظار داریم جهاد دانشگاهی معطوف به این ظرفیتها کارها را پیش ببرند. منابع نفت و گاز، معادن و کشاورزی، علوم انسانی، فرهنگ، زندگی عشایری و روستایی در کنار زندگی شهری در استان کهگیلویه و بویراحمد جای برنامه ریزی و تلاش بیشتری دارد.نیروی انسانی از ظرفیتهای این استان است.
غفوریان اظهارکرد: از محل اعتبارات تبصره دو برای استان کهگیلویه و بویراحمد اعتباراتی در نظر گرفته شده است.
معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی کشور خاطرنشان کرد: چابکی در مأموریت های جهاد دانشگاهی وجود دارد که این مساله دست این نهاد را نسبت به سایر دستگاهها و نهادهای باز تر کرده است و می تواند در خدمت به مردم و در برنامه های استان مشارکت داشته باشد.
غفوریان تصریح کرد: سعی کردیم در جهاد دانشگاهی هیچ وقت جناحی عمل نشود و خطکشیهای نادرست ظرفیت های نیروی انسانی را حذف نکند.
وی بیان کرد: مجموعه جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد همه ظرفیت های استان را پوشش می دهد. انتظار داریم توسط مسئولان استانی از این نهاد انقلابی حمایتها و کمکهای لازم شود.
همچنین سید جواد هاشمی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم گفت: دستاوردهای پژوهشی جهاد دانشگاهی در سطح دنیا زبانزد هست.
وی افزود: از جهاد دانشگاهی توقع داریم با همفکری و هم افزایی چهرههای علمی و نخبگان استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه تولیدات و پژوهش های مورد نیاز جامعه گام بردارد.
هاشمی با اشاره به اهمیت ورود جهاد دانشگاهی در زمینه امنیت غذایی تصریح کرد: این نهاد می تواند در این زمینه حضور فعال و موثری در راستای سلامت مردم استان و کشور داشته باشد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه استان ظرفیت نیروی انسانی خوبی دارد، از این ظرفیت ها استفاده شود تا بتواند در تزار ظاهر شود، ادامه داد: استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت گیاهان دارویی دارد که امیدواریم جهاد دانشگاهی در این خصوص گام های موثری بردارد.
هاشمی عنوان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد می تواند در زمینه های مختلف و حوزه های فعالیت جهاد دانشگاهی بعنوان پایلوت انتخاب شود. این استان در رابطه با گیاهان دارویی، مواد معدنی، مرکبات حرف برای گفتن دارد و دارای دو اقلیم سردسیری و گرمسیری، ۱۰ درصد آب و ۲۵ درصد نفت و گاز کشور است که جهاددانشگاهی می تواند این استان را بعنوان پایلوت انتخاب کند.
وی تاکید کرد: این رفت و آمدها طبیعی است و نباید به دل بگیریم یا گفته شود ناشی از ضعف و ناکارآمدی بوده است. باید از نیروهایی که همراه دولت بوده استفاده شود.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: انشاءالله روزی برسد که شایستگان در راس امور قرار گیرند و بتواند به مردم خدمت کنند.
صاحب سروش فر، رئیس جدید جهاددانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: طی چهار ماه که مسئولیت جهاد دانشگاهی استان را برعهده گرفتم تلاش داشتیم که با همکاری و تعامل با دانشگاهها و سایر دستگاههای استان برای خدمت به مردم استان و ارتقای واحد گام برداریم.
وی افزود: جهاد دانشگاهی می تواند نقش بسزایی در خدمت رسانی به مردم استان داشته باشد.
سروش فر اظهارکرد: برای تکمیل و راه اندازی مرکز آزمایشگاه ژنتیک و مرکز سرطان سینه جهاددانشگاهی در استان انتظار همکاری، حمایت و کمک از سوی مسئولان استانی و کشوری داریم. همچنین کارخانه تولید آفتکش و آنتی بیوتیک این واحد برای تکمیل و راه اندازی به اعتبار نیاز دارد.
رئیس جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در حوزه فرهنگی، پژوهشی و آموزشی می توانیم خدمات به مردم استان و کشور داشته باشیم و با حمایت مسئولان نقش مهمی را ایفا کنیم.
سید داود موسویان، رییس سابق جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه گفت: اگر توفیقاتی بود به لطف خداوند و زحمات یکایک همکاران بود و اگر قصوری بود برگردن بنده بود که از این بابت پوزش می طلبم.
به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از زحمات سید داود موسویان رئیس سابق تجلیل و صاحب سروش فر بعنوان رئیس جدید جهاددانشگاهی معرفی شد.
گفتنی است که صاحب سروش فر ۹ خرداد بعنوان سرپرست جهاددانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد و ۱۷شهریور ماه به مدت دوسال طی حکمی رئیس این نهاد استان شد.
انتهای پیام