خدیجه حیدری زاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در لرستان ۲۶ مرکز بیمارستانی است که از این تعداد ۱۸ مرکز دولتی، پنج بیمارستان خصوصی، یک بیمارستان ارتش و سه بیمارستان تامین اجتماعی هستند.
وی با بیان اینکه بیمارستانهای دولتی مستقر در شهر خرمآباد، مرکز آموزشی درمانی هستند که تربیت رزیدنت و دانشجویان پرستاری را برعهده دارند، افزود: در شهرستانهای خرمآباد، بروجرد، دورود، الیگودرز و پلدختر نیز دانشکده پرستاری دولتی و آزاد نیز داریم.
مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در بیمارستانهای دولتی ۳۹۰۵ نفر تحت عنوان کادر پرستاری (پرستار، اتاق عمل و هوشبری) هستند که از این تعداد ۲۳ درصد پرستار مرد و ۷۷ درصد پرستار زن هستند و به شدت با کمبود پرستار مرد مواجه هستیم.
حیدریزاده بیان کرد: به لحاظ وضعیت استخدامی ۶۳ درصد کادر پرستاری رسمی پیمانی و ۲۹ درصد طرحی هستند، یعنی یک سوم نیروهای ما طرحی هستند و نمیتوان روی آنها برنامهریزی کرد و با این اوصاف نیاز به استخدام نیروی پرستار داریم.
وی افزود: چنانچه بیمارستان نیایش نیز راهاندازی شود نیازمند نیروی متخصص و کادر پرستاری هستیم.
مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه در سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار وزارت بهداشت از ۱۹ پرستار لرستانی که به عنوان نمونه کشوری معرفی شدند تجلیل خواهد کرد.
حیدریزاده گفت: دانشگاه علوم پزشکی لرستان از ۸۱ پرستار نمونه استانی، ۳۱ پرستار بازنشسته و ۷۰ پرستار از سوی سازمان نظام پرستاری تقدیر کرد.
انتهای پیام