ثریا زحمتکش امروز، ۱۵ آبان گفت: کاهش نرخ باروری کلی به دنبال عواملی همچون تاخیر در فرزندآوری، بی فرزندی و کم فرزندی در سالهای گذشته منجر به سقوط نرخ رشد جمعیت و مواجهه کشور با بحران جمعیت شده است.
مدیرگروه سلامت خانواده جمعیت و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن بیان عواقب ناشی از سالخوردگی جمعیت ادامه داد: در صورت عدم مواجهه صحیح با این بحران، امکان ایجاد جامعهای پویا و مبتنی بر مشارکت همه گروههای سنی کاهش مییابد.
زحمتکش با تاکید بر اهمیت اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، بیان کرد: همه دستگاهها، به ویژه وزارت بهداشت که مسئولیت اجرای بیش از نیمی از مواد این قانون را بر عهده دارد، موظف هستند با همافزایی و همکاری، این حرکت عظیم و حیاتی را به سرانجام برسانند.
وی ادامه داد: بر این اساس با عنایت به تاکید مقام عالی وزارت، مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، با هدف افزایش آگاهی و تغییر نگرش کارکنان نظام سلامت، بر اساس نظام آموزش آبشاری اقدام به برگزاری دوره جامع هادیان زندگی کرده است.
زحمتکش گفت: در این دوره تمامی مدیران، بهورزان و مراقبان سلامت ۳۴ شبکه بهداشت و درمان زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز آموزشهای لازم را در سرفصل.های دوره هادیان زندگی به صورت مجازی در سایت مدرسه جوانی جمعیت گذراندند؛ این افراد پس از اتمام دورههای آموزش مجازی، حضوری و مطالعاتی باید اقدام به آموزش آبشاری به گروههای هدف تحت پوشش کنند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مدیرگروه سلامت خانواده جمعیت و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: امید است ثمره این تلاشها، ایجاد یک نگرش سازنده در سطح استان نسبت به اهمیت این موضوع در بهرهمندی از جمعیت جوان، پویا و توانمند و سربلندی هرچه بیشتر کشور باشد.
انتهای پیام